POVEZALA IH PJESMA

Giuliano otkrio u kakvom je odnosu s misicom

16.12.2016 u 14:21

Bionic
Reading

Giuliano je ovih dana viđen u zagrljaju atraktivne prošlogodišnje Miss Hrvatske Maje Spahije. Splitski pjevač više od 20 godina karijere nastavlja novim singlom za koji je snimio videospot u kojem je ugostio lijepu Maju. Blagdane će provesti s obitelji koja se nedavno proširila za još jednog člana

'Tema spota za pjesmu 'Gdje smo ono stali' je dvoje ljudi, par koji se slučajno sretne nakon puno godina, a nekad su bili u vezi i odmah se zaljube. Maja mi je dugogodišnja prijateljica pa smo je pozvali da uljepša spot. Pjesma je super, napravili su je Branimir Mihaljević i Neno Ninčević i nema tu prevelikog odmaka od mog dosadašnjeg izričaja. To je najava novoga albuma koji će uskoro biti gotov', pohvalio se Giuliano

Maja Spahija glas je brusila u crkvenom zboru, a pričalo se i o njihovu duetu, no zasad ništa od toga jer je, kako je izjavila u InMagazinu, previše sramežljiva. 


Giuliano će Božić provesti s obitelji, a novu godinu dočekati radno, nastupom u Trogiru. Blagdani će njegovoj obitelji ove godine biti ljepši, jer će ih dočekati u društvu novog člana obitelji, kujice.

'Udomili smo je iz splitskog azila. To mi nije prvi pas, imao sam ih više u životu. Nala ima šest mjeseci i nije joj puno trebalo da se prilagodi našoj obitelji', kaže Giuliano.


Giuliano sa svojom novom ljubimicom, mješankom Nalom