BURNE REAKCIJE

'Hrvatska je pokradena': Društvene mreže i dalje gore na račun nezadovoljnih

12.05.2024 u 12:54

Bionic
Reading

Uzbudljiva završnica Eurosonga iznjedrila je novog pobjednika, nebinarnu osobu iz Švicarske no mnogi nisu krili svoje nezadovoljstvo Nemom pa društvene mreže i dalje gore

Brojni komentari još su sinoć zatrpali profile na društvenim mrežama švicarskog predstavnika Nema, pobjednika ovogodišnjeg Eurosonga.

Iako je među kritičarima jako puno komentara iz Hrvatske, ni fanovi Eurosonga iz drugih zemalja nisu bili previše oduševljeni.

  • +10
Dolazak Baby Lasagne u hotel nakon nastupa u finalu Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Svi se slažu kako je Baby Lasagna, odnosno Hrvatska pokradena i da je žiri oteo našem predstavniku zasluženu pobjedu te kako je sve jasno kada se pogledaju glasovi publike.

'Ista stvar kao s Käärijäom prošle godine', napisao je jedan od komentatora, dok je drugi dodao kako treba tražiti 'pravdu za Baby Lasagnu', ali i za nizozemskog predstavnika Joosta, koji je izbačen iz natjecanja.

Neki su smatrali i kako je Rim Tim Tagi Dim daleko bolja pjesma nego The Code.

'Hrvatska je trebala pobijediti! Švicarska pjesma je bila tako dosadna u usporedbi s Hrvatskom', glasio je jedan komentar.

Uz našeg Baby Lasagnu, mnogi su na društvenim mrežama bili ogorčeni i zbog Italije i Grčke, koje su, kako smatraju, bile bolje od Švicarca.

U švedskom Malmöu održano je veliko finale Eurosonga 2024., a natjecalo se 25 država. Pobijedio je predstavnik Švicarske s pjesmom 'The Code', a naš Baby Lasagna s 'Rim Tim Tagi Dim' osvojio je fantastično drugo mjesto.

Podsjetimo, naš predstavnik Marko Purišić imao je 547 bodova, a Švicarac Nemo 591 bod.