VESELO POZIRANJE

I to smo dočekali: Victoria Beckham objavila prvu fotografiju s Jadrana pa napravila nešto što nikad prije nije - i oduševila sinove

15.07.2022 u 10:16

Bionic
Reading

Sve su oči uperene u slavnu obitelj Beckham koja zadnjih dana boravi u Dalmaciji. Na dubrovačkom području proslavili su 23. godišnjicu braka i 11. rođendan kćeri Harper, a sad su napokon počeli objavljivati sadržaj u kojemu se vidi kako se provode u našoj zemlji

Slavna dizajnerica i supruga slavnog nogometaša Davida Beckhama na Instragramu je objavila prvu fotografiju s odmora u Hrvatskoj na kojoj veselo pozira uz more i uz nju je Victoria Beckham je otkrila da je učinila nešto što nikad prije nije.

'Što mislite? Trebam li se pridružiti TikToku?', pitala je dizajnerica svoje pratitelje. Objavila je i snimku kojom je potvrdila da će se pridružit TikToku. U tome su je podržali sinovi, koji su podijelili snimku na kojoj je njen frizer nagovara da napravi profil na toj društvenoj mreži. 'Bilo je i vrijeme, mama', komentirali su Romeo i Cruz.

Podsjetimo, David i Victoria Beckham odmaraju se u luksuznom kompleksu na Lopudu koji je nekada služio kao franjevački samostan. Ovih dana posjetili restoran na Šipanu, a uvjet za posjet tih zvijezda bio je da ih nitko ne fotografira. Inače, na našoj su obali na odmoru bili i prije četiri godine.

  • +39
David i Victoria Beckham u Hrvatskoj Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL