to se zove odmor

Izabel Kovačić uživa daleko od Hrvatske; pogledajte u kakvom 'raju' boravi

31.01.2022 u 09:43

Bionic
Reading

Influencerica i poduzetnica, javnosti najpoznatija kao supruga hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića, na društvenim mrežama oduševljava pratitelje svakom svojom objavom. Ovog puta javila im se sa sunčanih Maldiva

Prije nekoliko dana Izabel Kovačić 'poslala je razglednicu' s pješčane plaže, ali nije navela lokaciju samo je uz fotografiju napsiala 'raj'. Pala je i jedna na kojoj pozira uz zalazak sunca u ultrakratkoj minici i sunčanim naočalama pokazujući noge, ali je otkrila da se nalazi na jednom od najljepših mjesta na svijetu.

Koji dan ranije i njezin suprug je objavio fotografiju s odmora na kojoj zaljubljenim pogledom gleda prema Izabel dok ona ispija čašu vina. 'Napravili smo nezaboravne uspomene!', napisao je Mateo Kovačić uz objavu. Zahvaljujući kapi koju nogometaš ima na glavi usporedili su ih s likovima iz popularne serije 'Peaky Blinders'.

Lijepa plavuša rijetko kada daje intervjue, a kada se na to i odvaži, uglavnom je fokus na njezinom brendu. Ipak ranije je za tportal otkrila ponešto iz privatnog života. Kako na račun svog izgleda redovito prima komplimente, priznala je da ne vježba redovito, kao što mnogi misle. 'Pokušavam držati korak s Mateom, ali to vrlo često ispadne tako da na kraju samo gledam njegov trening. (smijeh) Dok sam bila mlađa, bila sam jako aktivna, čak sam i nogomet trenirala, no sad su stalna putovanja i užurbani život dovoljni za održavanje linije', otkrila je.

  • +6
Izabel Kovačić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL