MAGNET ZA POGLEDE

Izazovno izdanje Elle Dvornik: Ova tetovaža stvorena je za pokazivanje

15.08.2018 u 10:58

Bionic
Reading

Naša najpoznatija blogerica Ella Dvornik bila je magnet za poglede na Sarajevo Film Festivalu, gdje se pojavila u uskoj crnoj haljini s visokim prorezom koji je sezao gotovo do struka i pritom otkrivao ogromnu tetovažu

Ella Dvornik ovih dana boravi u Sarajevu u društvu svog zaručnika Charlesa Piercea. Dok Malenu Balie Dee čuva baka Danijela, oni uživaju u događanjima u sklopu Sarajevo Film Festivala, a Ella je prigodu iskoristila da se pokaže u malo glamuroznijim izdanjima nego inače.

Nakon zlatne toalete u kojoj se prošetala crvenim tepihom, blogerica je osvanula u izazovnom izdanju.

Crnu haljinu provokativnog proreza, kojom se pohvalila na svom Instagram profilu, potpisuje domaća dizajnerica Matija Vuica. Izazovna kreacija malo toga ostavlja mašti, no Ella je odamah na Instagramu uz fotografije dodala hashtagove kojima odmah odgovara na pitanje koje će se nesumnjivo pojaviti u komentarima.

Uz hashtagove 'imam gaće' i 'imam grudnjak' riješila je sve neodumice. Uz njih je dodala i 'ova tetovaža stvorena je za pokazivanje', a Matijina haljina kao da je rađena upravo za to.

Upravo je ogromna tetovaža bila u prvom planu zahvaljujući dubokom prorezu, a stajling je Ella upotpunila svjetlucavim štiklama.

Inače, haljinu Matije Vuice koju je Ella prošetala po Sarajevu, na nedavno održanoj reviji naše dizajnerice u dvorcu Trakošćan, nosila je Nikolina Pišek Ristović.

  • +21
Modna revija Matije Vuice održana je u dvorcu Trakošćan Izvor: Cropix / Autor: Zeljko Hajdinjak / CROPIX