PODVOJENA MIŠLJENJA

Jedan je detalj na Bradu Pittu izazvao pravu pomutnju, a gledatelji se ne mogu dogovoriti sviđa li im se ili ne

26.04.2021 u 07:15

Bionic
Reading

Njegov dolazak na ovogodišnju dodjelu Oscara nije mogao proći nezamijećeno, posebice ne zbog frizure koju je ove godine Brad Pitt isfurao, a koja je izazvala podvojena mišljenja. I dok se nekima njegova nehajno zavezano punđa svidjela, ima i onih koji to smatraju potpunim promašajem

To što nije prošetao crvenim tepihom na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, možemo mu i oprostiti, no njegov izlazak na pozornicu kako bi predao nagradu najboljoj sporednoj glumici Youn Yuh-jung za ulogu u filmu 'Minari', izazvao je burne reakcije na društvenim mrežama.

Daleko od toga da 57-godišnji Brad Pitt nije izgledao dobro u crnom smokingu i bijeloj košulji, no rasprave su se povele zbog niske punđe koju je odlučio isfurati za ovu prigodu.

Zbog tog nonšalantnog looka, društvene su se mreže užarile, a twitova nije nedostajalo. 'Dok sam se danas tuširala, stavila sam masku na kosu, uzela vitamine 'za sjaj', no moja kosa i dalje nije lijepa i sjajna kao kosa Brada Pitta u niskoj punđi', stoji u jednoj od objava.

No, nije Brad Pitt postao viralni hit samo zbog punđe, već i zbog trenutka kada je 73-godišnja Youn Yuh-jung, nakon primljene nagrade, holivudskom ljepotanu rekla: 'Gospodin Brad Pitt, napokon. Drago mi je što sam vas upoznala.' Nakon toga ga je primila ispod ruke i napravila s njim selfie u backstageu.

  • +7
Brad Pitt Izvor: EPA / Autor: Chris Pizzello / POOL

ZVJEZDANA IZDANJA

Unatoč svemu glamura nije nedostajalo: Pogledajte sve haljine s oskarovskog crvenog tepiha

Pogledaj galeriju