DOŠLO JE VRIJEME i ZA TO

Jelena Pajić: 'U potrazi sam za svojom oazom mira'

31.08.2018 u 12:04

Bionic
Reading

Već šest mjeseci gledatelji je prate u tandemu s Tomislavom Jelinčićem s kojim ih vodi kroz najvažnije događaje dana. Omiljena televizijska voditeljica Jelena Pajić nakon 13 godina napustila je Prisavlje i postala dio Informativnog programa RTL-a, zadovoljna je reakcijama publike i novom radnom sredinom, a u njezinom životu velika je novost što je u potrazi za svojim stambenim utočištem. Za tportal je ispričala kakav stan priželjkuje

Jelena Pajić se odavno udomaćila u svojoj novoj radnoj okolini. Nakon prilagodbe i ponekih uobičajenih novinarskih stresnih situacija otišla je na zasluženi odmor po treći put do sada ljetujući na Komiži. Dva tjedna je uživala u društvu prijateljice i brata gdje napunila baterije za nove poslovne izazove koji su pred njom.

Osim poslovnih, čeka je i jedan privatni pothvat. Kako je na HTV-u bila vanjski suradnik, sada je sazrelo vrijeme da počne razmišljati o dugoročnoj varijanti - kupnji 'svoja četiri zida'.

'Počela sam tražiti, gledati, obilaziti. Uzbuđena sam jer tražim svoju ozu mira iako to možda to bude tek za godinu dana. Htjela bih svakako da moj stan ima terasu ili balkon na kojem ću na zraku moći guštati uz knjigu i kavicu zavaljena u fotelju. Nije utješno što moram dizati kredit na 20 ili 30 godina, ali druge opcije nema', otkrila nam je Jelena koja sada ima više vremena za sebe budući da jedan tjedan radi, a drugi je slobodna. Svoje slobodno vrijeme koristi za odlazak na salsu, izlete ili se druži s dragim ljudima.

Jelena Pajić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo