svima dala na znanje

Jelena Veljača oglasila se nakon nekoliko dana pauze i otkrila zašto je 'nije bilo' na društvenim mrežama

19.08.2021 u 09:07

Bionic
Reading

Nakon 'vjenčanja godine' glumica, redateljica, producentica i aktivistica proživjela je bajkovito ljeto. Od Dubrovnika, preko Istre, do Zlarina i Paga, sa svojom djevojčicom Lenom i suprugom Vitom Turšićem (kratko i s bratom i šogoricom) - nema gdje je nije bilo. Pokazala je svoje putešestvije i sretne trenutke, a onda se kratko nije javljala pa je sad objasnila koji je razlog tome

Jelena i Vito, bivši savjetnik Ive Josipovića i Kolinde Grabar Kitarović, vjenčali su se u zagrebačkom Botaničkom vrtu prije dva mjeseca i trenutno proživljavaju pravu bračnu idilu. Obišli su skupa hrvatsku obalu, a sad je očito došao na red i povratak u Zagreb.

'Nema me na mrežama jer smo konačno sami na kauču', pohvalila se Jelena Veljača fotografijom, selfijem sa svojim dragim u zagrljaju. U hashtagovima je naglasila 'ništa a sve' i 'objasnila' da su kod kuće i uživaju uz HBO.

Sudeći prema fotografijama, zaljubljenim golupčićima cvjetaju ruže, a nedavno su proslavili dva mjeseca otkad su postali supružnici. Nakon braka s glumcem Jankom Popovićem Volarićem, koji je trajao od 2009. do 2012. godine, te trogodišnjeg braka s glumcem Dražen Čučekom, s kojim je nakon razvoda 2018. godine ostala u prijateljskim odnosima zbog petogodišnje kćerkice Lene, Jeleni Veljači ovo je, podsjetimo, treći brak.