slavlje u domu glumice

Jessica Alba: 'Osjećam se nevjerojatno blagoslovljeno'

03.05.2024 u 08:28

Bionic
Reading

Proteklog vikenda zvijezda 'Sin Cityja' napunila je 43 godine. Svoj veliki dan dočekala je okružena najmilijima u svojoj vili u Los Angelesu, a sa svijetom je podijelila atmosferu sa slavlja

Mnogo je puta Jessica Alba proglašena najljepšom ili najseksi ženom u brojnim časopisima, a osim zavidne filmske karijere može se pohvaliti i sa skladnim obiteljskim odnosima. 'Još jedno putovanje oko sunca. Osjećam se nevjerojatno blagoslovljeno i zahvalno', napisala je na društvenoj mreži povodom svog 43. rođendana.

Osnivačici The Honest Company pridružio se suprug Cash Warren i njihovo troje djece, kćeri Honor Marie (15), Haven Garner (12) te sin Hayes (6). Bili su tu i njezini roditelji Catherine i Mark Alba. Na jednoj od fotografija može se vidjeti glumica koja blista za stolom sa četiri torte.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Druga prikazuje glumicu zatvorenih očiju i upaljenih svjećica na vrhu torte, kao da će ugasiti svjećice i zaželjeti želju. Nosila je lagani top i suknju brenda Carolina K.

Majka i kćeri zajedno idu na terapiju, što je omogućilo djeci da bolje razumiju svoju majku i da majka bolje zadovoljava potrebe svoje djece. Pozirala je i sa šesteročlanim bendom koji je zabavljao nju i njezine goste.

DAN ZA NJIH

Jessica Alba u šetnji s najstarijom kćeri pokazala mladenački stajling

Pogledaj galeriju

Prisjetimo se, Jessica je nedavno obznanila da odlazi s mjesta glavne kreativne direktorice tvrtke The Honest Company. Nakon što je bila na mjestu glavne direktorice otkako je osnovala tvrtku prije 12 godina, glumica je podijelila da će se povući, ali će 'nastaviti davati strateške savjete kroz svoju ulogu u odboru.'