baloni i večera na pijesku

Kakvo slavlje: Izabel Kovačić otkrila kako je izgledala proslava njezinog rođendana

12.01.2023 u 11:34

Bionic
Reading

Prije koji dan supruga hrvatskog nogometnog reprezentativca, igrača Chelseaja Matea Kovačića, i uspješna poduzetnica na Instagramu je izrazila zahvalnost za sve što joj je donijela prošla godina. Među ostalim je imala nezaboravan party za svoj veliki dan

'Zahvalna na prošloj godini ispunjenoj s toliko blagoslova i lijepih uspomena. Hvala svima na lijepim željama i podršci', napisala je Izabel Kovačić pored fotografije na kojoj pozira u kreaciji koja podsjeća na Audrey Hepburn i omiljeni film 'Doručak kod Tiffanyja'.

U ništa manje glamuroznom izdanju tulumarila je za svoj rođendan sredinom prosinca, a što je pokazala snimkom na kojoj se vide baloni i večera na pješčanoj plaži. Kao goste na svojoj proslavi označila je Dinu Dragiju, suprugu nogometaša Tina Jedvaja, s kojom je dobra prijateljica, i Katarinu Kovačić, prelijepu sestru svog supruga.

Uz objavu u kojoj kaže da 'najveća lekcija koju je naučila u životu glasi da ljudi zaborave što su napravili, ali da nikad ne zaboravljaju kako su se osjećali zbog nekih koji su ih usrećili', vlasnica brenda Lunilou zahvalila je prijateljima na uspomenama sa svoje zabave.

  • +4
Izabel Kovačić Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX