prava majka

U sve je upućena: Kate Middleton otkrila koji crtić prate njezina djeca

26.05.2023 u 20:53

Bionic
Reading

Ovog se četvrtka Kate Middleton uputila u posjet londonskom muzeju Foundling, važnom za povijest Britanije koja je već sredinom 18. stoljeća počela brigu o djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi, a tamo se upustila u razgovor o junacima crtanih filmova

Princeza Kate ovog je četvrtka impresionirala korisnike društvenih mreža svojim pojavljivanjem u londonskom muzeju Foundling. I dok su neki bili usredotočeni na njezin posve ružičasti 'a la Barbie' styling s potpisom Alexandera McQueena koji je ublažila bijelim remenom s potpisom londonske dizajnerice Camille Elphick te bijelim salonkama u špic omiljenog joj brenda Gianvito Rossi, drugi su primijetili nešto posve drugo.

Kate Middleton svoje je vrijeme iskoristila za druženje s jednim dječakom, a pokušavajući stupiti s njime u kontakt pokazala je da sjajno barata i podacima koje 'slučajno' zna svaka majka.

Kada joj je dječak u ruku dao jednu igračku, Kate je upitala: 'Je li to Skye?'. Tako je pokazala da poznaje likove iz crtića 'Psići u ophodnji', omiljenog crtića mnoge djece danas. Osim toga, tim je komentarom pokazala da njezina djeca ipak imaju dozvolu gledanja crtića na televiziji pa odrastaju uz iste junake kao i njihovi vršnjaci.

'Psići u ophodnji' predstavljaju junake poput policajaca, doktora, vatrogasaca, a imaju pozitivan utjecaj na djecu budeći u njima timski duh, svijest o važnosti tih zanimanja i pravde u svijetu.

Mnoge su se majke u tom trenutku poistovjetile s omiljenom princezom, a jedna je korisnica na TikTok-u napisala: 'Pa sad se više osjećam kao princeza znajući da čak i princeza od Walesa mora voditi beskrajne razgovore sa svojom djecom o 'Psićima u ophodnji'.'

Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia