strastvena navijačica

Kolinda Grabar-Kitarović zvijezda je u Dohi, svi se žele fotkati s njom

27.11.2022 u 16:01

Bionic
Reading

Utakmicu protiv Maroka Kolinda Grabar-Kitarović propustila je zbog obaveza u MOO-u, no zato Vatrene bodri iz svečane lože na utakmici protiv Kanade. Atmosferu s gradskih ulica uoči ogleda podijelila je na svom Instagram profilu

'Odlična atmosfera na #SouqWaqif s nogometnim navijača iz svih krajeva svijeta. Borimo se na sportskom terenu SP u Katru, ali slavimo prijateljstvo u svakom trenutku. Kako je lijepo osjećati se sigurno i dobrodošlo! Hvala svima na prijateljstvu i podršci koju pružaju Hrvatskoj', napisala je Kolinda Grabar-Kitarović na svom profilu.

Bivša predsjednica u 'punoj ratnoj spremi', u dresu reprezentacije i bijelim hlačama, na putu do stadiona susrela je domaće navijače s kojima je spremno pozirala, a jedna dobro raspoložena grupica otpjevala joj je i hit Kiće Slabinca.

Uoči utakmice u hrvatskom dresu bila je na kavi u Dohi s RTL-ovim novinarima Markom Vargekom i Majom Oštro, koji su se fotografijom pohvalili na Instagramu.

U Dohu je stigla večer prije utakmice, a kako je otkrila novinaru Jutarnjeg lista, tamo se nalazi u privatnom aranžmanu: 'a sam ovdje privatno, iako sam dobila poziv države Katar. Što se troškova tiče, sve je to privatno. Međutim, odradit ću neke poslove koje trebam odraditi. Nešto za Međunarodni olimpijski odbor, a kao bivša predsjednica imam zadatak porazgovarati s domaćinima. No ovdje sam prvenstveno kao navijačica naše reprezentacije - što mi piše i na mojoj iskaznici'.

  • +13
Kolinda Grabar Kitarović na finalu SP-a u Rusiji 2018. Izvor: EPA / Autor: Mahmoud Khaled

U Dohi ostaje do 2. prosinca a ostajem do 2.12. jer se mora vratiti u Europu zbog posla, no obećala je će se u Katar vraćati po potrebi kad se naša reprezentacija kvalificira dalje.