TEŠKI TRENUCI

Kralj Charles otkrio neugodne nuspojave koje su se pojavile tijekom liječenja

14.05.2024 u 10:22

Bionic
Reading

Nakon što je svom nasljedniku, princu Williamu, u ponedjeljak predao počasno vodstvo nad vojnim ratnim zrakoplovstvom, kojeg je sam držao tridesetak godina, kralj Charles III otkrio je neke detalje o svom liječenju

Kako donosi britanski Mirror, na svečanosti se kralj Charles III susreo s bivšim vojnikom Aaronom Mapplebeckom, koji se također bori s karcinomom. Bivši vojnik u razgovoru je s kraljem spomenuo kako je prošle godine, tijekom primanja kemoterapije, izgubio osjećaj okusa, na što mu je Charles odgovorio da se isto dogodilo i njemu.

Ta neugodna nuspojava pojavljuje se kod pojedinih bolesnika koji primaju kemoterapiju, a kod kralja Charlesa III vidljiv je uz to i gubitak kilograma, koji ne može sakriti.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Koja je točna dijagnoza s kojom se kralj Charles III morao suočiti još uvijek nije javnosti poznato, a izgledno je i da se nikada neće doznati, baš kao i što je slučaj s njegovom snahom, Kate Middleton, kojoj je također dijagnosticiran karcinom te je bila podvrgnuta preventivnoj kemoterapiji.

Princ William i kralj Charles III. Izvor: Profimedia / Autor: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

I dok se kralj Charles III polako vraća 'na staro', te je ponovno započeo s pojavljivanjima na važnim događanjima, Kate Middleton još se uvijek oporavlja od svega daleko od očiju javnosti.

BOLEST GA NIJE SPRIJEČILA

Ovo je pravo lice kralja Charlesa: Toliko se smijao da su mu potekle i suze

Pogledaj galeriju

Iako je bilo najavljeno kako će se njezino prvo pojavljivanje dogoditi nakon Uskrsa, ni mjesec dana kasnije to se nije dogodilo.