33 GODINE LJUBAVI

Leonarda Lončar o Bobanu: 'I dalje ga zovem mužem, a on mene ženom'

07.10.2023 u 09:10

Bionic
Reading

Legendarni nogometaš Zvonimir Boban i Leonarda Lončar razveli su se prije dvije godine, nakon 28 godina braka, a sad je otkrila da se i dalje nazivaju mužem i ženom

O majčinstvu, ljubavi s Bobanom i operacijama kojima je spasila svoje zdravlje, Leonarda Lončar progovorila je za In Magazin.

U braku sa Zvonimirom Bobanom dobila je petero djece, s kojima, kaže, ima divan odnos.

'Ja sam ti tipična ona kvočka koja raširi krila i samo da su mi svi ispod da mi ih nitko ne dira ni slučajno. Jako sam blaga i puno, puno pričam. Mislim da bi radije oni htjeli koji put da zveknem samo da prestanem pričati. Ja bih sve objasnila, pojasnila i onda tražim od njih rezultat, jesu li shvatili sve to. Ja sam više mama koja priča i koja je uvijek tu i pokazujem kroz sebe taj svoj odgoj i kakvi oni trebaju biti danas sutra i sa svojom djecom i kakvi trebaju biti sa prijateljima, i jedni prema drugima kao braća, ipak ih je petero. Tako da moraju poštivati jedni druge'', kaže Leonarda.

  • +5
Leonarda Lončar Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

A povjeravaju li mami jesu li zaljubljeni? Da, povjere mi se, naravno. Ne tražim... Imaju svoju intimu i apsolutno poštujem, ali pitam ih kako je bilo vani, s kim su bili, što su radili i tako. Onako sam na pol - mama frendica!', priča Leonarda.

Na pitanje u kakvim je odnosima danas s bivšim suprugom Leonarda iskreno odgovara: ''S mojim mužem? U divnim odnosima! Divnim, divnim, divnim! Što se tiče i sa djecom...to smo sve skupa uklopili u jednu jako lijepu obiteljsku situaciju. Mislim da je to primarna stvar!'

Bivšeg supruga i dalje zove mužem, kao i on nju ženom. 'Da, i on mene ženom! To je divno, 33 godine smo skupa!', otkriva Leonarda.