ODMOR U DVOJE

Ljubav i dalje traje: Rihanna i njezin dečko milijarder uživaju na Capriju

07.06.2019 u 20:05

Bionic
Reading

Najpoznatija pjevačica s Barbadosa u vezi je već dvije godine s milijarderom Hassanom Jameelom, jednim od najbogatijih ljudi Saudijske Arabije. Iako su svjetski mediji pisali o njihovu prekidu, Rihanna je dokazala da je njezina ljubav prema Hassanu i dalje snažna

Za nekoliko tjedana planetarno popularna pjevačica Rihanna proslavit će drugu godišnjicu veze s 30-godišnjim Hassanom Jameelom. Par je taj važan događaj odlučio proslaviti putovanjem u romantičnu Italiju. Trenutno uživaju na Capriju gdje su ih u zajedničkim trenucima uhvatili sveprisutni paparazzi fotografi.

Tamnoputa 31-godišnja pjevačica sreću je pronašla u zagrljaju godinu dana mlađeg milijardera. Hassan je inače saudijski poduzetnik koji je trenutno zamjenik predsjednika i potpredsjednik obiteljske tvrtke Abdul Latif Jameel, jedne od najvećih tvrtki na svijetu.

Rihanna Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bogatstvo obitelji Jameel, kojega će jednoga dana naslijediti Hassan, procjenjuje se na 1,5 milijardi dolara, a stekli su ga zahvaljujući ugovoru njihove tvrtke o pravu na distribuciju Toyotinih automobila u Saudijskoj Arabiji.

Zaljubljeni golupčići, za koje se nedavno šuškalo da su prekinuli svoju vezu, ovim su putovanjem odbacili takve navode.

  • +4
Rihanna i Hassan Jameel Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia