UVIJEK VRIJEDNA

Maja Šuput ni u karanteni ne namjerava mirovati: 'Ako mogu drugi mogu i ja'

19.03.2020 u 20:27

Bionic
Reading

Iako bi napokon mogla zasluženo odmarati, ne gomilati obveze i malo odmoriti od napornih godina u kojima je zabavljala mase na koncertima, privatnim događanjima i svadbama, Maja Šuput u danima karantene našla si je posao

Marljiva i ambiciozna pjevačica Maja Šuput otkazala je na neodređeno sve svoje koncerte i gaže po vjenčanjima, a sve zbog situacije izazvane koronavirusom, kada je na prvo mjesto stavila zdravlje sebe i svojih bližnjih. Međutim, naša poznata glazbenica nije se okrenula odmoru, ležanju na kauču i ljenčarenju.

Vrckasta Maja nema mira ni u karanteni, pa je jutros pokazala kako provodi svoje dane u luksuzno uređenom zagrebačkom domu.

'Neki novi život. Ujutro imam tečaj iz talijanskog, ako mogu drugi učiti online mogu i ja’, napisala je Šuput Tatarinov ispod svoje fotografije na kojoj pored sebe u kućnom izdanju ima laptop te je spremna za novu lekciju iz stranog jezika.

Osim toga Maja iz tjedna u tjedan snima emisije ‘Tvoje lice zvuči poznato’, na Novoj TV, ali uz velike mjere zaštite u doma korone.

Jutro je kod 40-godišnje Maje rezervirano za učenje, a popodne vrijeme provodi u romantičnim šetnjama sa suprugom, dok jedan i drugi nose zaštitne maske. Fotografiju na kojoj se supružnici ljube s maskama, Maja je objavila na svom službenom Instagram profilu.