šest godina braka

Meghan i Harry slave godišnjicu braka, evo kako će izgledati proslava

19.05.2024 u 10:28

Bionic
Reading

Princu Harryju samo je kratko druženje s Meghan Markle bilo dovoljno da je pozove sa sobom na putovanje u Afriku, a u dokumentarcu na Netflixu otkrio je da ga je oduševila njezina osobnost i brojne zajedničke teme za razgovor. Vjenčali su se prije šest godina, a danas su razlog glavobolja i princa Williama i kralja Charlesa

Prije šest godina u kapelici St George's u Windsoru princ Harry je oženio bivšu holivudsku glumicu Meghan Markle koja se zbog kraljevske titule odrekla karijere. Tada je Meghan postala vojvotkinja s obvezom dužnosti u službi krune kao starija članica britanske kraljevske obitelji, a njezina funkcija u društvu danas posve je drugačija od one koju se tada mislilo da će obavljati.

Nedugo nakon vjenčanja Harry i Meghan odlučili su napustiti monarhiju i preseliti se u Ameriku, točnije u Montecito u Kaliforniji.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Šest godina kasnije princ Harry i vojvotkinja Meghan i dalje su u sretnom braku i žive sa svoje dvoje djece. Iako više ne uživaju status starijih članova britanske kraljevske obitelji te su u lošim odnosima s ostatkom obitelji u Londonu, Harry i Meghan još se uvijek ponašaju kao istaknuti članovi društva.

Bivši batler kraljevske obitelji za strane je medije otkrio kako Harry i Meghan obilježavaju svoje godišnjice.

'Možda će rekreirati večeru s prženom piletinom koju su imali u svom domu u Windsoru one noći svojih zaruka. Definitivno će učiniti nešto kako bi proslavili ovaj trenutak', rekao je dodavši kako vjeruje da će par proslaviti daleko od očiju javnosti, bilo na večeri s prijateljima ili privatno.

tata ga otpilio

Princ Harry stigao na godišnjicu sportskih igara, kralj Charles odbio doći zbog vrtne zabave

Pogledaj galeriju