'POVRATAK U NORMALU'

Mila Horvat ne može sakriti koliko je sretna

Bionic
Reading

Mila Horvat ne skriva sreću zbog ponovnog povratka na HTV nakon dvomjesečnog bolovanja

Nakon dvoipolmjesečnog izbivanja zbog operacije voditeljica sportskog programa HTV-a Mila Horvat vratila se na posao. U razgovoru za Slobodnu Dalmaciju otkriva da je opet sretna.

'Drago mi je, naravno, što sam se opet vratila ‘među žive’, lijepo je opet biti sposoban raditi i biti koristan nakon ove moje druge epizode bolovanja. Svaki povratak u normalu čovjeka veseli', kaže voditeljica, koristeći priliku da zahvali kolegama.


'Moram zahvaliti mojim kolegama iz Sportske i šefovima koji razumiju što znači prolaziti kroz poteškoće i zapravo čuvati nečiju privatnost. Naravno da svako ometanje sa strane, pogotovo izmišljanje lažnih informacija i njihovo plasiranje u želji za senzacionalizmom, bez obzira o kojoj se situaciji radilo, a pogotovo o nečemu tako privatnom i osjetljivom kao što je zdravlje, oduzima energiju i onemogućuje čovjeku da se u miru posveti onom najvažnijem', zaključila je.

Mila je početkom prošle godine operirala tumor jednjaka, zbog čega je bila na četveromjesečnom bolovanju i oporavku. No vratila se još odlučnija nego prije. 'Sve što mi se dogodilo posljednjih mjeseci shvatila sam kao upozorenje: tijelo je pamtilo, skupljalo godinama. Stoga sam započela veliko čišćenje, i u poslovnom i u privatnom životu. Sad jasno vidim tko su mi pravi prijatelji. Prve promjene već su vidljive. Iskreno se smijem. Na posao odlazim bez šminke ako ne moram stati pred kameru. Danas su mi prioriteti drukčije posloženi. Na prvom mi je mjestu – zdravlje', rekla je tada Mila za Gloriju.