život na jadranu

Mirjana Hrga prepričala novu scenu iz konobe: 'Tko kaže da je sezona gotova? Možda sutra'

25.08.2020 u 14:23

Bionic
Reading

Nekadašnja urednica i voditeljica te savjetnica bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović već osam mjeseci živi na Lošinju. Ranije je otkrila kako je prije promatrala sugovornike pred kamerom, a da sada uživa promatrati posjetitelje koji dođu u konobu koju vodi sa suprugom Stašom Stefanovićem. Opisala je novu crticu koju je ondje doživjela

'Politika i život. Današnje scene u konobi. Ručak. Simpatična slovenska familija jede oproštajni, žure na trajekt. Susjedni stol, njemačka familija, upravo stigli na odmor. Pitam - nisu li zabrinuti? Samo su se nasmijali i odgovorili da je 'sve to politika'. Večer. Dolazi Mike. Ženina mama je željela da prekinu odmor i vrate se u Njemačku jer 'Hrvatska je u crvenom'. - 'Niste otišli?' - 'Ne pada nam napamet.' I tako. Idem leći mrtva umorna. Tko kaže da je sezona gotova? Možda sutra. Rekli bi u Sarajevu 'novi dan, nova nafaka', opisala je još jednu zgodu Mirjana Hrga na svom Facebook profilu.

S odlaskom bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, s Pantovčaka je otišla je i ona kao njezina savjetnica. Od tada je politiku i novinarstvo zamijenila turizmom i ugostiteljstvom. Svoju sreću danas gradi u totalnoj suprotnosti od dosadašnjeg života.

View this post on Instagram

Uskrs #nanajdrazemmjestu

A post shared by mirjana (@hrgam) on

'Nisam se ja umorila od posla, nego od gluposti i zlobe. Ne vidim da će se ljudi mijenjati na bolje, tako da za sad nemam ni motiv da se vratim. Nađem li imalo svjetla, ne isključujem. Pogotovo kad bi mi netko dao da radim emisije o ljepotama Hrvatske. To bi me veselilo. Iako ne bi bila loša ni zdravstvena emisija. Tko prvi dovede dobrog psihijatra na ekran, neće se žaliti na gledanost. Publike neće nedostajati jer danas svima treba pomoć', ispričala je ranije prekaljena novinarka.