KREATIVNA I VRIJEDNA

Misica velikog srca: 'Volim pomagati, a od ovog nema veće pomoći'

26.03.2019 u 20:04

Bionic
Reading

Lijepa Vodičanka 2006. godine ponijela je titulu Miss Hrvatske. Danas je aktivna u svijetu mode, povremeno nosi revije i snima editorijale, bavi se izradom unikatnih lampi no ono u čemu posebno Ivana Ergić posebno uživa je volontiranje i pomaganje. Dobrovoljno darivanje krvi je posve logičan čin u njezinom svijetu

Ivana Ergić uživa u proljeću i lijepom vremenu. Unatoč brojnim obavezama za jednu stvar uvijek nađe vremena, a to je dobrovoljno darivanje krvi. Ovih dana je u Udruzi darivatelja krvi - to učinila po četvrti put. 'Volim pomagati, a od ovog nema veće pomoći', poručila je kratko za tportal.

Među ostalim, završila je tečaj znakovnog jezika u Centru Dodir, ali i tečaj za intervenora, osobu koja pomaže gluhoslijepoj osobi pri kretanju i komunikaciji sa okolinom, no tom spisku bi se dalo još toga nadodati.

'Krv se može dati tri puta godišnje, a ja dam kad mogu. Ništa ne boli, a osjećaj je fenomenalan. Traje samo 6 minuta', ističe Vodičanka. Kako je nekoć bila anemična, danas pije frape od cikle, koprive, jabuke, banane i ostalog sezonskog voća.

  • +4
Ivana Ergić Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL