raznježila je sve

Najslađi poklon: Franka Batelić pokazala čime ju je sinčić Viktor razveselio

09.10.2022 u 07:49

Bionic
Reading

Pjevačica je u slatkom iščekivanju drugog djeteta. Broji sitno do poroda a vrijeme provodi u rodnoj Istri. Lijepo vrijeme iskoristila je za boravak u prirodi što joj itekako godi, osobito jer vrijeme provodi u krugu svojih najmilijih

Ovog vikenda Franka Batelić je posebno raznježila one koji je prate na Instagramu. Fotografirala je svoju ruku u kojoj drži tratinčice, a u pozadini se vidi maleni Viktor. 'Mami bere cvijeće', opisala je prizor sretna pjevačica, a pokazala je i pozira s velikim osmijehom s buketićem podignutim uz lice.

Ona i njezin suprug Vedran Ćorluka kriju spol bebe koju će ubrzo roditi, a nedavno je objasnila da se u drugoj trudnoći ne brine kao u prvoj. Rekla je i da misli kako njihov dvogodišnji sinčić vjerojatno nije svjestan da mu stiže brat ili sestra.

Inače, prije nekoliko dana je obznanila da je objavila novu pjesmu 'Priča o nama' koju je posvetila nerođenoj bebi. 'Jer to je ljubavi priča o nama. Poseban osjećaj, poseban životni period, posebna pjesma. Za tebe, biseru mamin', glasila je njezina objava.

  • +3
Franka Batelić Izvor: Cropix / Autor: Berislava Picek / CROPIX