PRIJATELJI I KOLEGE

Najsretniji, ali i najružniji trenutak u njegovoj karijeri: Pogledajte tko je među prvima pokušao smiriti Willa Smitha

28.03.2022 u 10:12

Bionic
Reading

Trebao je to biti najblistaviji trenutak u njegovoj gotovo tri desetljeća dugoj karijeri, trenutak u kojem napokon preuzima Oscara za najboljeg glumca. Nagradu za koju požrtvovno rade svi u Hollywoodu. Međutim Will Smith svoj je trijumf uprskao nepredvidljivim ponašanjem i fizičkim nasiljem, što je podijelilo kolege iz struke

Dok su okupljeni još uvijek u šoku prepričavali nevjerojatan događaj koji je obilježio ovogodišnju dodjelu Oscara, kolege i prijatelji Willa Smitha požurili su ga utješiti i saslušati njegovo objašnjenje što ga je navelo na ovakav potez.

Odmah nakon preuzimanja nagrade, zlatnog kipića za najboljeg glumca u filmu 'Kralj Richard', Smith je snimljen u zagrljaju s kolegom Bradleyjem Cooperom.

  • +4
Will Smith, Bradley Cooper, Denzel Washington Izvor: Profimedia / Autor: Myung Chun/Los Angeles Times / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nekoliko minuta snažno su se grlili, a Cooper je očito pokušao uvjeriti Smitha da će sve biti u redu i da ga potpuno razumije. Ovogodišnji oskarovac nije izgledao previše sretno, već je svojim izrazima lica dao do znanja da mu nije svejedno zbog svog fizičkog obračuna.

Denzel Washington također je imao potrebu pristupiti dugogodišnjem prijatelju i kolegi Smithu, a osim čestitke pokušao mu je ukazati na to da mora kontrolirati svoj bijes.

Otkrio je to sam Smith te je u svom završnom govoru pred okupljenima, osim isprike, iznio kakav mu je savjet dao Denzel.

'U trenutku u kojem si najuspješniji, tada vrag dolazi po tebe, tada moraš biti oprezan', rekao mu je iskusniji kolega, 67-godišnji Washington.

Dok je ovo dvoje glumaca očito pokušalo razumjeti Willov bijes, mnogo je više onih koji već koriste društvene mreže da bi osudili ovakav potez nasilja.