HVALE SE NA INSTAGRAMU

Nakon Dubrovnika i Hvara znamo gdje su Viktorijine anđelice nastavile svoj dobar provod

02.08.2021 u 16:00

Bionic
Reading

Da su oduševljene boravkom u Hrvatskoj, gdje ih je na svoju djevojačku zabavu povela Jasmine Tookes, Viktorijine anđelice ne prestaju se hvaliti na svojim službenim profilima na društvenim mrežama, a nakon partijanja na samom jugu Hrvatske, sada uživaju u istarskim delicijama i degustaciji vina

Danima su na svojim profilima na društvenim mrežama poznate Viktorijine anđelice, predvođene budućom mladenkom Jasmine Tookes, slavile njezine 'posljednje djevojačke dane'.

Dobar provod Josephine Skriver, Shanine Shaik, Kelsey Merritt, Sare Sampaio i još nekih odigravao se upravo u Hrvatskoj, točnije u dubrovačkoj Villi Orabelli, ali i na otoku Hvaru, gdje su stigle brodom.

Svoje oduševljenje nisu krile, što ljepotama koje naša zemlja pruža, a što dobrim provodom i hranom. Prošetale su Dubrovnikom, ostale očarane Stradunom, a onda su otišle do Istre, točnije do Meneghetti Wine Hotel & Winery, stancije u Balama, omiljenom mjestu mnogih.

Upravo na tom mjestu na vječnu su se ljubav zakleli Franka Batelić i Vedran Ćorluka, ali i Maja Šuput i Nenad Tatarinov, a vlasnici su se i ovaj put potrudili da i Viktorijinim anđelicama njihov hotel ostane u najboljem sjećanju, ali i da ga nahvale u svijetu, kako bi i drugi otkrili čari ovog mjesta.

Kako se može vidjeti po fotografijama, koje su sve redom objavile, neke od najtraženijih manekenki današnjice tamo uživaju u dobroj hrani, ali i još boljem vinu, stvarajući fotografije za uspomenu.

Jasmine Tookes u Istri Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram