brižna majka

Nevena Rendeli svoje četveromjesečne blizanke već uči pravim vrijednostima

08.11.2017 u 21:09

Bionic
Reading

U život 35-godišnje HTV-ove voditeljice i supruga Maka Vejzovića, Nevene Rendeli, potkraj lipnja stigle su blizanke Lea i Mare i od tada se njihov život potpuno promijenio. Osim toga novopečena mama svoje kćerkice od najranije dobi odlučila je usmjeravati prema pravim vrijednosti. Pogledajte gdje ih je odvela

Lijepa voditeljica Nevena Rendeli ne propušta priliku da se putem društvenih mreža pohvali kako napreduju njezine četveromjesečne mezimice.

Tako nas je sada obavijestila da su dan provele na zanimljivom mjestu.

Poznato lice s malih ekrana, uputilo se na Interliber, najveći sajam knjiga koji se već 40. godina održava na zagrebačkom velesajmu.

Dok je sa zanimanjem proučavala izbor knjiga, Nevena je u naručju nosila svoju bebicu koja je pritom mirno spavala. Nakon što je obišla sve izložene novitete, odabrala je i nekoliko knjiga koje će joj uljepšati malo slobodnog vremena.

Poznata voditeljica televizijske je obaveze nedavno zamijenila majčinskim, te joj malene ne ostavljaju baš previše slobodnog vremena.

Između ostalog u izboru kupljenih knjiga našle su se i one koje se bave roditeljstvom, popularnog argentinskog psihoterapeuta Jorgea Bucaya.

  • +22
Sva lica Nevene Rendeli Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL