ZAJEDNO U JAVNOSTI

Otkrivamo tko je atraktivna brineta od koje se u posljednje vrijeme Zoran Mamić ne odvaja

06.12.2019 u 10:06

Bionic
Reading

Na božićnom domjenku u kavani Johann Franck, u samom centru Zagreba, GNK Dinamo okupio je igrače, suradnike i prijatelje kluba kako bi zajedno proslavili uspješnu sezonu. Među okupljenima se našao i Zoran Mamić, a koji je i ovoga puta došao u društvu lijepe brinete s kojom se druži posljednjih mjeseci

Kada se prije nekoliko dana ušetao u zagrebačku kavanu Johann Franck, sve oči bile su usmjerene prema Zoranu Mamiću, točnije prema njegovoj atraktivnoj pratilji koja je svojim izgledom plijenila poglede, a osmijeh s lica nije mogao sakriti ni sportski direktor Dinama.

  • +9
Zoran Mamić i Senka Mandić Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

Kako doznajemo, riječ je o Senki Mandić, ženi koja mu pravi društvo već mjesecima na tribinama nogometnih stadiona, kao što se može vidjeti na fotografijama.

Na zatvorenom profilu na Facebooku Senke Mandić vidljivo je i kako je djevojka s kojom se posljednjih nekoliko mjeseci Mamić učestalo druži neko vrijeme živjela u Dubaiju te je u jednom francuskom restoranu bila zadužena za rezervacije gostiju.

Zoran Mamić o privatnom životu ne govori, pa je tako bilo i ovoga puta kad smo kontaktirali s njim, kada nije želio komentirati svoj ljubavni status.

BROJNI PRIJATELJI KLUBA

[FOTO] Pogledajte tko je sve od poznatih bio na Dinamovom božićnom domjenku u kavani Johann Franck

Pogledaj galeriju

Zoran Mamić iza sebe ima dva braka - 17 godina proveo je s Vanjom Horvat, s kojom ima kćer Ninu i sina Brunu, dok je s Anom Šikić bio u braku samo dvije godine.