ZIMSKA ČAROLIJA

Ovako su poznati proveli posljednji vikend prije početka škole

16.01.2017 u 15:35

Bionic
Reading

Brojni poznati jedva su dočekali vikend da mogu uživati u idili na snijegu. Sudeći prema fotografijama koje su objavili na društvenim mrežama pokazali su da itekako znaju kako se dobro provesti i pobjeći od posla i odmoriti od svakodnevnih obaveza. I dok su neki još na odmorima na popularnim skijalištima, drugi su posljednji vikend zimskih školskih praznika iskoristili što bliže svom domu

Iako je Anja Alavanja Romac postala stručnjakinja za borilačke sportove radeći na Fight Channelu, ni skijanje joj nije strano. Lijepa plavokosa televizijska voditeljica pohvalila se na svom Instagram profilu s fotografijama iz Gerlitzena, nama jedno od najbližih austrijskih skijališta, u pokrajini Koruška, na planini iznad jezera Ossiacher see. Ondje se osim spuštanja po snježnim planinama prepustila kupanju u otvorenom bazenu. 'Bilo nam je prekrasno na 1700 metara nadmorske visine.

Nikad se nisam skijala na nižoj temperaturi. Svaki dan je bilo -15 tako da sam se smrzla. Fascinirala sam austrijskom kulturom wellnessa gdje smo stvarno uživali u svim čarima. Ondje smo boravili i s našim sinovima i dok bi njih spremili za snijeg, obukli i obuli na njih kompletnu opremu bili bismo mokri i umorni ao da smo odskijali ne znam koliko kilometara', ispričala je za tportal Anja.

#skiing? #gerlitzenalpe #enjoythemoment

A photo posted by Anja Alavanja Romac (@anjaalavanjar) on

#enjoythemoment #spa #wellness #gerlitzenalpe #infinitypool #mountainhigh #zen

A photo posted by Anja Alavanja Romac (@anjaalavanjar) on

Nekadašnji maneken, danas glumac i trener fitnesa Mario Valentić u snježnim blagodatima uživao je sa sinom sedmogodišnjim Nikom. Otputovali su u Sloveniju, Kranjsku Goru gdje su boravili u Ramada Resortu.

Boravak na snijegu ljepši je uz sina Niku

Bojana Gregorić Vejzović uživala je s obitelji, suprugom Enesom Vejzovićem, šestogodišnjom kćeri Zoe i 10-godišnjim sinom Raulom proteklog vikenda u Gorskom Kotru. Osim uživanja u snježnim radostima u Mrkoplju, skijaškom centru Gorskog kotara, spustili su se na 140 metara dubine u špilji Lokvarki staroj 25.000 godina.

Zima nije za kuću prikovala ni Ivu Šarić Leko, suprugu nogometaša Jerka Leke. S porukom 'ostani pozitivan' koju je objavila pored fotografije obratila se svojim pratiteljima na Instagramu te im je pokazala kako uživa u zimskoj idili.

Keep your circle positive! - Say good words! Think good thoughts! Do good things! - ?

A photo posted by Iva Leko (@iva_leko) on

Samo pola sata vožnje od Zagreba dovoljno je da se uroni u pravu zimsku bajku. To dobro zna i pjevačica grupe Colonia Indira Levak. Snijeg je već neko vrijeme zabijelilo Medvednicu, što je posve dovoljno za uživanje u ugođaju. Temperamentna Slavonka itekako voli zimu u čemu je odaje osmijeh na fotografiji koju je objavila na svojem Facebook profilu.

Boravak na Sljemenu posljednjeg vikenda zimskih školskih praznika iskoristila je i violončelistica Ana Rucner. Naoružani toplom odjećom, kapama i bucama na nogama, ona i njezin sin Darian valjali su se po snijegu, grudali, radili snjegovića i sanjkali.

☃️❄️? #sljeme #moments #sunnyday #winter2017 #zagreb #croatia #rucner #love

A photo posted by Ana Rucner (@anarucner) on

Lepa Brena je proteklog vikenda guštala s obitelji na Kopaoniku. Fotografijama koje je objavila na društvenim mrežama, pjevačica je izazvala oduševljeje svojih pratitelja.

Zimi se razveselila i svjetska trendseterica hrvatskih korijena Tamara Ecclestone. Snježnim danima najviše se obradovala njezina dvogodišnja kćerkica Sophie. Sređene od glave do pete cure uživaju u švicarskim Alpama, a zismke dane krate igrama na snijegu.

It's been a busy day ?

A photo posted by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on

Lunch time

A photo posted by Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial) on