što se okoristila, okoristila se

Palača joj zabranila: Američka dizajnerica nakita ne smije se više reklamirati koristeći fotografije Meghan Markle

10.12.2019 u 13:44

Bionic
Reading

Za razliku od većine svojih prethodnica, vojvotkinja Meghan Markle njeguje decentan stil, to se posebno očituje u nošenju nakita, koji je sve samo ne upadljiv i prepun dijamanata, safira i briljanata. Meghan svoj nakit nabavlja od trendi dizajnerice iz Los Angelesa, no izgleda da se takvo što ne dopada Buckinghamskoj palači

Otkako se pojavila u Londonu kao zaručnica princa Harryja, a potom i supruga te dobila titulu vojvotkinje od Sussexa, Meghan Markle pod povećalom je javnosti.

Svaki njezin pokret pomno se prati, a svako njezino modno izdanje danima se detaljno obrazlaže u medijima. U kratkom vremenu Meghan je postala modna ikona te su brojne žene diljem svijeta krenule kopirati njezin izričaj. Nije na odmet spomenuti da su brojni brendovi koje je pritom birala, itekako profitirali te su određeni artikli znali biti rasprodani u rekordnom roku.

Stoga ne treba čuditi da je američka dizajnerica nakita Jennifer Meyer mjesecima ponosno na svojim stranicama isticala kako britanska vojvotkinja bira upravo njezine komade nakita. Decentne naušnice, tanke lančiće sa simboličnim privjescima te isto tako nenametljive narukvice, bile su uvijek odabir 38-godišnje Meghan.

No, stvari bi se mogle promijeniti jer kako piše Daily Mail prema navodima dobro upućenih, spomenuta dizajnerica dobila je upozorenje iz palače. Naime, odjel promocije i marketinga kraljevske obitelji, zaključio je da ovakav oblik reklamiranja nije u skladu s višestoljetnom tradicijom te zabranio dizajnerici Meyer da ubuduće koristi fotografije Meghan Marke za svoju promidžbu u svrhu povećanja prodaje.

Inače, 42-godišnja Jennifer Meyer jako je cijenjena u holivudskom svijetu. Njezine komade nose brojne slavne glumice poput Jennifer Aniston, Katie Holmes, Scarlett Johansson, Reese Witherspoon. Ne čudi stoga da je i Meghan na neki način željela ostati dio toga svijeta, svog starog kruga ljudi.

Osim toga izuzetno joj se dopadaju ovi decentni komadi nakita, za razliku od onih kakve nudi kraljevska kolekcija, bogatih i raskošnih naušnica, ogrlica i narukvica.

Mali uvid u Instagram profil uspješne dizajnerice otkriva da je ista po kratkom postupku uklonila sve fotografije Meghan Markle, koje su inače krasile njezine društvene mreže. Meyer je čak pisala kako se vojvotkinja ne može zasititi njezina nakita. Ipak, čini se da se odlučila ne zamjeriti još više strogoj britanskoj tradiciji i kraljevstvu.