klapa rišpet

Uoči koncerata u Zagrebu i Splitu razgovarali smo s klapom Rišpet

20.01.2020 u 15:20

Bionic
Reading

Uoči zagrebačkog koncerta u Lisinskom 25.02. i koncerta u splitskoj Spaladium Areni povodom Dana žena 07.03. razgovarali smo s Perom Kozomarom, osnivačem jedne od najpopularnijih klapa – Klape Rišpet.

Kako teku pripreme za koncerte Rišpeta u Splitu i Zagrebu?

-Pripreme teku jako dobro, imamo još za odraditi puno medija, gostovanja, probi sa Doris Dragović, Nenom Belanom, Zoricom Kondžom, Giulianom-našim gostima na koncertima.

Imate li neke posebne rituale koje prakticirate pred nastupe?

Nemamo nikakve rituale ali imamo zato ogromnu tremu. težimo tome da sve bude dobro-bend, rasvjeta, pjevanje. Malo se upjevamo u garderobi.i to je to.

Što vam je najvažnije u svemu što radite?

U svemu sto radimo je najbitnije da naša publika sluša, voli, zna i pjeva naše pjesme i da sve što radimo od pisanja pjesama do koncerata radimo iskreno.

Što publika može očekivati, pripremate li neka iznenađenja?

Svi znaju da su koncerti Rišpeta osim zbornog pjevanja publike, emocija isto tako i veselje, ples, zabava i fešta. Tako da će biti sigurno i nekih iznenađenja, ali ih sada neću spomeniti jer neće biti iznenađenje.

Par riječi koje bi uputili svojim obožavateljima…

Dragi naši ljubitelji klape Rišpet i svih dalmatinskih klapa, i zabavne glazbe, dođite nam na tradicionalni koncert u Lisinskom i naš prvi veliki koncert u Spaladium Areni. I lani je bilo rasprodano i fenomenalno, biti će i sada isto tako.