NE SKIDA OSMIJEH S LICA

Pet mjeseci nakon razlaza od Bradleyja Coopera, Irina Shayk u zagrljaju novog muškarca

07.11.2019 u 18:48

Bionic
Reading

Supermodel Irina Shayk u lipnju ove godine prekinula je dugogodišnju vezu s glumcem Bradleyjem Cooperom s kojim dijeli kćerkicu Leu. Sada je uhvaćena u zagrljaju s novim muškarcem, zbog kojeg cijelu noć nije skidala osmijeh s lica

Na sinoć održan tulum talijanskog dizajnera Riccardo Tiscija ujedno glavnog dizajnera modne kuće Burberry u New Yorku, manekenka Irina Shayk stigla je u muškom društvu i zbog toga izazvala neviđenu pažnju.

Brojni fotoreporteri koji su čekali pred ulazom na party, uznemirili su se kada je lijepa Ruskinja stigla s još uvijek nepoznatim muškarcem u plavom odijelu držeći se za ruke. Pritom ni atraktivna 33-godišnjakinja ali ni njezina pratnja nisu skidali osmijeh s lica.

Nije dugo prošlo ni do prvih novinskih napisa koji se pitaju je li Irina samo pet mjeseci nakon prekida s glumcem Bradleyjem Cooperom, našla novog dečka.

Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Jawad Elatab / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Atraktivna manekenka zablistala je u odijelu koje potpisuje Burberry, čije je zaštitno lice već neko vrijeme. Inače, u lipnju ove godine Shayk je prekinula četverogodišnju vezu s Cooperom, s kojim dijeli dvogodišnju kćerkicu Leu De Seine.

Razlaz slavnog para, koji nikada nije mnogo govorio o svojoj ljubavi u medijima, mnoge je šokirao. Pogotovo zato što su se Irina i Bradley samo nekoliko tjedana ranije pojavili sretni na dodjeli Oscara, kada je upravo slavni zavodnik bio u prvom planu zbog svog filma ‘Zvijezda je rođena’.

Šuškalo se da je prekid uzrokovao preblizak odnos pjevačice Lady Gage i Coopera, koji su zajedno surađivali na filmu. No Gaga je kazala da je sve ostalo samo na glumi, te da su dobri prijatelji ali ništa više od toga.