DRAMA JE IZA NJIH

Ponovno uz voljenog Tonyja: Dubravka Cetinski izašla je iz bolnice i vratila se svakodnevnom životu

23.06.2019 u 18:35

Bionic
Reading

Mnogi su se zabrinuli nakon vijesti da je Dubravka Cetinski završila u bolnici i potresne fotografije koju je Tony Cetinski objavio na svom Instagramu, ne otkrivajući zdravstveno stanje supruge. No, Dubravka je sada dobro, što je pjevač potvrdio objavom fotografijom iz Beograda

Dubravka Cetinski očigledno je puno bolje, obzirom da se sinoć pridružila suprugu na kratkom putovanju za Beogradu. Tony je naime tamo održao svoj najavljeni koncert.

Tony Cetinski je na svom Instagramu objavio nekolicinu fotografija s koncerta, a među njima se nalazi i fotografija na kojoj pjevač pozira u društvu nekolicine suradnika, prijatelja i voljene supruge koja je pozirala sa širokim osmijehom na licu.

'Dubravka nije bila u back stageu ni na koncertu, svi smo došli nakon koncerta njoj u hotel na večeru. Ne smije na buku i na bljeskava svijetla. Dobro se oporavlja ali nije se još vratila u normalan tempo', rekao je za tportal slavni glazbenik.

Tony je nedavno na Facebooku poručio zabrinutim fanovima i prijateljima kako je njegova Dubravka dobro.

'Hvala Bogu i svim dobrim ljudima, Duda je dobro. Sada dolazi na red moj životni moto koji postaje i njen: SVE MOŽE ALI NIŠTA NE MORA. Pjesma našeg prijatelja fra Marina koja nas je cijelo vrijeme dizala iznad svega lošega ovih dana...', napisao je pjevač uz priloženu pjesmu 'Pred tvojim imenom' fra Marina Karačića.

Dubravka je navodno pretrpjela moždani udar, što još uvijek nije potvrđeno. Kako je doznao Jutarnji list, Dubravki je pozlilo još prošloga tjedna u mjestu Radetići, u vili koju je uređivala sa suprugom. 35-godišnja Vinkovčanka se srušila, a suprug ju je pokušao reanimirati. U roku od sat vremena bila je hospitalizirana, a navodno joj je pozlilo zbog manjeg hematoma.

  • +3
Dubravka Dujak i Tony Cetinski Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram