NISU SRAMEŽLJIVI

Poznati domaći chefovi svojim tetoviranim tijelima raspiruju maštu brojnim obožavateljicama

08.06.2020 u 14:41

Bionic
Reading

Obojicu je publika, naročito ženski dio, zavoljela kroz kulinarske emisije. Danas ih se vjerno prati što zbog zanimljivih recepata ali i načina života. Kulinarske zvijezde David Skoko i Ivan Pažanin nerijetko vole pokazivati svoja golišava i istetovirana tijela što uvijek izazove posebno oduševljenje

Kuhari su već dvadesetak godina ultimativne zvijezde i svi koji su imalo televizični uspjeli su dobiti pristojnu sljedbu. U kulinarskom showu 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' proslavio se Ivan Pažanin.

Naočiti Dalmatinac iznenadio je svojom zadnjom, vrlo nježnom objavom s plaže na kojoj u naručju drži dječačića uz poruku: 'Ono kad prvi put vidiš more. Neprocjenjivo. Najmlađi maritimo familije'. Mnogi su komentirali kako su predivni i kako nema ništa ljepše nego držati u ruci malo biće. Prije nekoliko dana pokazao je kako je izgledalo njegovo prvo kupanje nakon karantene.

Prije Ivana Pažanina i njegovih polunagih fotki na Instagramu, za Hrvatice je postojao samo jedan goli kuhar - David Skoko. I on je bio član žirija MasterChefa, a postao je i prvi Hrvat koji ima svoju emisiju na kanalu 24Kitchen. Puležan je osvojio žene savršeno isklesanim tijelom ukrašenim tetovažama, a otkrio je i kako su mu strast motocikli.

'Samo da vam kažem. Postoji nešto što se zove unutarnji mir. Svatko od nas nalazi ga na različite načine. Nekima od vas se čini da ga nalaze lako, da ga imaju u svom poslu, obitelji, među svojim ljubavima i prijateljima. Teško. Svoj unutarnji mir možete pronaći samo unutar sebe i kad ga nađete držite ga. Jer on vrijedi više nego tuđa očekivanja, sve poslovne uspjehe, sav novac i sve materijalno. To materijalno nema smisla ako nemate unutarnji mir, zato mir s vama', ispričao je zgodni chef u Instagram storyju.

Skoko uopće nije htio ni trebao postati kuhar - školovao se za stolara, ali je igrom slučaja preuzeo obiteljsku konobu u Puli. Proslavio se nakon što ga je posjetio upravo Anthony Bourdain te pohvalio njegova riblja jela u emisiji 'Parts Unknown'.