POKAZALO ISTRAŽIVANJE

Princ William više nije najpopularniji, evo tko ga je 'svrgnuo s trona'

03.05.2024 u 12:52

Bionic
Reading

Prema najnovijoj anketi odrađenoj među Britancima došlo je i do novog poretka u popularnosti članova britanske kraljevske obitelji, gdje je došlo do malih, ali značajnih promjena

Iako je bio najpopularniji član britanske kraljevske obitelji, s 'trona ga je izgurala' vlastita supruga Kate Middleton. Istraživanje provedeno među Britancima pokazalo je da njih čak 63 % smatra princezu od Walesa najomiljenijom članicom, dok je princ William 'tron izgubio' za samo 1%.

To zapravo i ne treba čuditi, jer je, unatoč kontroverzi i raznim teorijama zavjera koje su plasirane posljednjih mjeseci, nakon što se po operaciji abdomena povukla iz javnosti, a potom i plasirala fotografiju s djecom koja je zbog fotošopa doživjela nevjerojatnu buru u javnosti, Katein istup i javno priznanje da joj je dijagnosticiran karcinom napravilo je potpuni zaokret.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Princu Williamu je zapravo popularnost minimalno pala, no zato ostatak kraljevske obitelji poprilično nisko stoji. Tako je princ Harry dobio tek 29 % simpatija javnosti, a Meghan Markle 28.

  • +2
Princ William Izvor: Profimedia / Autor: Oli SCARFF / AFP / Profimedia

Vojvoda od Yorka nalazi se posljednji na listi sa tek 14% ispitanika koji ga smatraju omiljenim.