digli ruke od braka

Procurilo kad su točno Jennifer Aniston i Justin Theroux donijeli konačnu odluku o razvodu

19.02.2018 u 12:02

Bionic
Reading

Razvod omiljene holivudske glumice još uvijek je glavna tema svih svjetskih tabloida, a sada je otkriveno i kad su se točno Justin Theroux i Jennifer Aniston zadnji put vidjeli

Iako su prije nekoliko dana objavili da se nakon dvije godine braka rastaju, Jennifer Aniston i Justin Theroux odluku o tome da svatko odlazi svojim putem donijeli su vrlo staloženo, mirno i sporazumno. Čak su zajedno proveli Valentinovo i tako se oprostili.

'Vidjeli su se na samo Valentinovo u Los Angelesu. Zajedno su odlučili da će sutradan objaviti medijima i javnosti da se razvode. Justin je doletio iz New Yorka kako bi posljednji put vidio Jennifer', rekao je izvor blizak slavnom paru za magazin People.

Isti izvor dodaje i da se sada već bivši supružnici nisu mogli dogovoriti kako i kada cijelu stvar plasirati javnosti. 'Jenn je vijest o razvodu pokušala što dulje držati za sebe jer nije htjela pozornost medija', govori nadalje neimenovani izvor, dodajući kako je omiljena glumica htjela 49. rođendan provesti u miru i veselju s najbližima te bez velike pompe.

  • +32
Jennifer Aniston i Justin Theroux Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Jenn se čak nadala da će Justin doći na rođendan kako se ljudi ne bi kasnije pitali zašto nije provela rođendan s mužem, ali to jednostavno nije njegov stil. On je želio što prije objaviti vijest kako bi mogao nastaviti sa svojim životom', objasnio je nadalje prijatelj poznate glumice.

Kako se navodilo, najveća prepreka u njihovu braku bilo je stambeno pitanje i grad u kojem će živjeti, jer Jennifer voli Los Angeles, dok Justin preferira istočnu obalu i uglavnom boravi u New Yorku. Isto tako sada je poznato da je crnokosi glumac odustao od braka već prije pola godine te ga se od tada rijetko moglo vidjeti u društvu supruge i još je rjeđe dolazio u Los Angeles. Jennifer je zbog toga počela najbližima govoriti kako je njihov odnos mrtav.

Iako se o njihovu prekidu špekuliralo već nekoliko mjeseci, vijest o razvodu ipak je šokirala milijune obožavatelja. Zvijezda serije 'Prijatelji' i 46-godišnji glumac bili su u vezi sedam godina, a onda su 2012. uslijedile romantične zaruke. Tri godine od zaruka održano je i vjenčanje u njihovu domu na Bel Airu.

'Kako bismo spriječili daljnja nagađanja, odlučili smo istupiti zajedničkom izjavom i izreći da smo se rastali. U normalnim okolnostima sve bi ovo bilo napravljeno u intimi, ali budući da smo oboje u industriji koja vrvi nagađanjima i lažnim vijestima, odlučili smo iznijeti pravu istinu. Ova odluka donesena je zajednički krajem prošle godine. Dvoje smo najboljih prijatelja koji su se odlučili razići kao par', stajalo je u službenoj izjavi Justina Therouxa i Jennifer Aniston.