Mladolikost zahvaljuje genima

Sandra Bagarić se prisjetila izleta u manekenske vode, a fanovi joj laskaju: 'Sad si puno ljepša'

20.03.2023 u 21:40

Bionic
Reading

Opernu pjevačicu i glumicu mnogi obožavaju zbog njezine jednostavnosti, energije i vječno vedrog duha. Često govori kako se uopće ne boji starosti jer je 'sa svakom godinom sve više svoja', a sad se nakratko prisjetila nekih prošlih vremena

Dotjerana, njegovana, uvijek sa stilom i stavom, Sandra Bagarić je pojam mladolikosti i elegancije. Za njezinu vitku liniju su, kako često ističe, zaslužni geni. Svojedobno je otkrila da je posao koji bi voljela isprobati - manekenstvo.

No, zbog odlične linije i mladolikosti često su je angažirali za razne modne kampanje, odradila je brojne editorijale, bila zaštitno lice modnih marki pa i prošetala modnom pistom. Tako se sada na Facebooku prisjetila dana kad je odradila jedan od foto sessiona. Na fotografijama je možemo vidjeti s afro frizurom a njezin izgled je oduševio mnoge koji su joj udijelili mnoštvo komplimenata. 'Sad si mi puno ljepša', bio je jedan od komentara.

Manekenski dani😃

Objavljuje Sandra BagarićPonedjeljak, 20. ožujka 2023.

Inače, Sandra nerijetko voli pričati o tajnama svog sjajnog izgleda. Poznato je da se mnogo smijem, zdravo jede i mnogo spava. Priznala je da se trudi ne živcirati i smatra da je 'pozitivan stav najvažniji'. Taj životni moto se itekako odražava na njezin mladolik izgled.

  • +3
Sandra Bagarić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Ljubiteljica je prirodne kozmetike, a od svoje bake je naučila da ono što jedemo možemo koristiti i za njegu kože. Njezin favorit od kozmetike godinama je ulje od ruže. Ne koristi puder, zamijenila ga je CC kremama i sve manje se šminka. Već desetak godina ima istu kilažu. Na tržnici ima tete za sir i vrhnje, domaća jaja i piliće, a mesar joj javlja kad stiže svježa teletina.