BEZUVJETNA sreća

Sanja Vejnović se pohvalila velikim novostima i javnosti predstavila nove članove svoje obitelji

10.05.2021 u 11:54

Bionic
Reading

Neko vrijeme se nije oglašavala na društvenim mrežama, a sad je naša glumačka diva svoje pratitelje i prijatelje iznenadila prinovama koje su sve - totalno oduševile

Kućni ljubimci su neopisiva ljubav i nerijetko su punopravni članovi obitelji. Upravo zato, njihov odlazak je težak i bolan za svakoga, a s tim se, nažalost, susrela i naša glumica Sanja Vejnović. Naime, njezinu obitelj je početkom ožujka napustio 13-godišnji dalmatiner imena Artur.

Nema lakog oproštaja od četveronožnih mezimaca pa je tako bilo i u njezinom slučaju. Sanjin je sada dio dugogodišnjih uspomena, a u obitelji 59-godišnje glumice praznina je popunjena s čak dva nova psa. 'Naši novi članovi obitelji Tiha i Đuro!', opisala je fotografije na kojima ih je ponosno pokazala. Jedan od njih je pasmine kao i neprežaljeni Artur.

Inače, Sanja Vejnović je svojevremeno otkrila kako je Artur bio model i inspiracija njezinog prijatelja i slikara Nene Mikulića. 'Mojem najboljem prijatelju i slikaru Neni je naš pas Artur više puta bio inspiracija za slike', rekla je a otkrila je i kako postoji skulptura Artura koja je otišla u Beč, reljef na kojem je ona s Arturom, i koji visi na njezinom zidu.

  • +4
Sanja Vejnović Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL