UPS!

Slučajno ili namjerno? Georgina Rodriguez otkrila najčudnije mjesto na kojem je vodila ljubav s Ronaldom

31.03.2023 u 13:40

Bionic
Reading

Najpoznatija kao djevojka Cristiana Ronalda i majka njegovih dviju kćeri, Georgina Rodriguez, pred kamerama Netflixovog showa 'I Am Georgina' izlanula je jednu od tajni slavnog para

U vezi sa portugalskim nogometašem Cristianom Ronaldom bivša zaposlenica u Guccijevom dućanu, Georgina Rodriguez, u vezi je od 2016. godine. Par je dobio i dvije kćerki, Alanu Martinu i Bellu Esmeraldu, dok su brata blizanca od malene Belle izgubili pri porodu.

Ono na što je Georgina pristala odgoj je i ostale Ronaldove djece koju je dobio zahvaljujući surogat majkama - blizancima Evi i Mateu te najstarijem Cristianu Jr.

Zahvaljujući toj vezi Georgina je stekla nevjerojatnu slavu, iz dana u dan potpisuje nove milijunske ugovore, zaštitno je lice mnogim brendovima, a potencijal u njoj prepoznali su i sa Netflixa, gdje se trenutno prikazuje druga sezona njezinog showa 'I Am Georgina'.

Zamišljeno da prikazuje Georginu kakva uistinu je, bez ikakve zadrške, kamere je prate u stopu, a ona se ne upliće previše u ideje tvoraca. Tako je, bez pogovora, pristala i da u jednoj od epizoda završi njezina izjava koju je, slučajno ili namjerno nije poznato, izrekla pred kamerama, a tiče se njezinog najintimnijeg dijela života.

  • +3
Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Tako je Georgina Rodriguez otkrila kako je najčudnije mjesto, na kojem su ona i Ronaldo vodili ljubav, njihov privatni spa. Prema pisanju španjolske Marce, Georgina je rekla: 'Došla sam s plaže, a kada sam došla kući, Cris mi je rekao da dođem u spa. Morala sam ruke držati iznad glave kako se ne bi namočile, a onda mi je to dosadilo. Rekla sam da odustajem.'

Na to se oglasio prijatelj nogometaša Ivan, koji je shvatio što Georgina insinuira, pa joj je rekao da su mogli voditi ljubav u krevetu, a ne u spa-u, na što mu je ona odgovorila da su to ipak 'tamo napravili'.