STIGAO JE LEO

Sretnu vijest potvrdio na Instagramu: Supruga Luke Šulića treće je dijete rodila kod kuće

15.03.2021 u 16:42

Bionic
Reading

Iako je nekada žario i palio sa Stjepanom Hauserom i njihovim 2Cellosom diljem svijeta, Luki Šuliću danas je na prvom mjestu obitelj. Violončelo i dalje svira, no većinu je vremena podredio svojoj obitelji, koja je od jučer bogatija za još jednog člana

'Jučer je rođeno naše treće, malo čudo i to točno ovdje, u našem domu - dječak imena Leo. Ponosan sam na svoju lijepu i snažnu suprugu Tamaru. Neka kaos započne.'

Napisao je to na svom Instagram profilu violončelist Luka Šulić objavivši uz to fotografiju, ali i kratku snimku nastalu u njegovom domu. Na fotografiji njegova supruga Tamara pozira s kćerkicom Hanom i sinom Valom, držeći u rukama umotanog, tek rođenog sina Lea, kojeg brat i sestra s oduševljenjem promatraju.

Na snimci je ponosni otac sa svoje troje nasljednika, na kojoj u jednom trenutku nježno ljubi najstarije dijete, trogodišnjeg sina Vala, dok Lea drži u naručju, a jednoipolgodišnja Hana sve promatra.

  • +3
Luka Šulić Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL

Porod kod kuće sve je zanimljiviji ženama, no rijetke su one koje se usude sve do kraja 'izgurati' u vlastitom domu. Ipak, Tamara Šulić svoju je odluku sprovela do samog kraja i rodila malenog, savršenog dječaka.