IZNENAĐENJE

Stiže još jedna beba u obitelj: Najljepšu vijest Andrej Kramarić otkrio na simpatičan način

13.05.2024 u 17:10

Bionic
Reading

Nogometaš se u ponedjeljak na Instagramu pohvalio kako se njegova obitelj proširuje za još jednog člana

Andrej Kramarić se uz fotografijunježnog prizora supruge Mije Ćurković i njihovog sinčića Viktora na kojoj se može vidjeti da njegova voljena ima poveći trudnički trbuh. Pored fotografije je napisao da je 'sretan.

Prisjetimo se, bačni par se upoznao u zagrebačkom kvartu, a njihova ljubavna priča počela 2017., godinu dana nakon Kramarićevog transfera u Hoffenheim. Kako je Mia u to vrijeme studirala veterinu, vezu su održavali na daljinu, a nakon što je diplomirala preselila se u Heidelberg gdje su pronašli i zajednički dom.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

U ožujku 2021. vjenčali su se u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici na Gornjem gradu, a iste godine krajem kolovoza na svijet je stiglo njihovo prvo dijete. Diplomirani ekonomist i nogometaš ne voli otkrivati detalje iz svog privatnog života i puno radije priča o svojim nogometnim podvizima, ali svojedobno je obznanio kako je upoznao svoju odabranicu.

'Ukratko, otprije su je poznavali svi moji prijatelji i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja nisam prije vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju, pitao sam najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on mi se počeo smijati i nije mu bilo jasno kako je ne poznajem', rekao je Andrej ranije.

U ZAGREBU

[FOTO] Ljubav su potvrdili i pred Bogom: U crkvi u Remetama vjenčali se Mia i Andrej Kramarić, a krstili su i sina

Pogledaj galeriju