velika očekivanja

Svi bruje o Aaronu Taylor-Johnsonu: Tko je atraktivni Britanac kojeg nazivaju 'novim Bondom'

25.03.2024 u 05:57

Bionic
Reading

Od Aarona Taylor-Johnsona očekuje se da će uskoro uskočiti u Bondove cipele, ali kao da ga je čitav glumački put vodio baš prema toj ulozi. Od sanjivog Johna Lennona do Marvelovih junaka, Taylor-Johnson prošao je sve, a najveća podrška mu je supruga filmašica

Sve je više onih koji pretpostavljaju da će upravo 33-godišnji Aaron Taylor-Johnson postati novi agent 007! Poznato je da već neko vrijeme ponuda stoji na stolu poznatog Britanca, na kojem je da odluči hoće li prihvatiti tu ulogu... Već ranije je oduševio producente, a publika, posebice ona ženska, luduje za njim otkad je glumio fatalnog muškarca s kojim je ljubovala Ana Karenjina.

'Aaron je u rujnu otišao na audiciju za novog Jamesa Bonda, a jako se svidio producentima i Barbari Broccoli. Sad je jedan od glavnih kandidata', procurilo je još ranije u javnost te je sada zvijezda filmova 'Osvetnici: Doba Ultrona' i 'Godzilla' u centru pozornosti!

Glumi odmalena

Rođen je 1990. u Engleskoj, a već kao šestogodišnji dječak počeo je glumiti pod imenom Aaron Taylor. Studirao je dramu, ples i pjevanje u Jackie Palmer Stage School te nastupao u raznim kazališnim produkcijama tijekom kasnih 1990-ih i ranih 2000-ih. Prvi film snimio je kad je imao 10 godina te je tada upoznao i Jackieja Chana, a njegova prva priznata uloga bila je ona u britanskoj miniseriji pod nazivom 'Armadillo'. Godinu kasnije pojavio se i u obiteljskom filmu 'Tom and Thomas' (2002.).

'Osjećao sam se tako sretnim što mogu raditi te stvari, ali nije bilo lako. Ponekad bih bio na audiciji dva puta dnevno pet dana u tjednu, gore-dolje po Londonu', komentirao je glumac.

Već i sami počeci bili su mu obećavajući, a 2009. ostvario je izvrsnu izvedbu mladog Johna Lennona u biografskom filmu 'Nowhere Boy'. Godinu poslije glumio je u filmu 'Kick-Ass', a onda su krenule i veće uloge u kojima se sjajno snašao.

Posljednji film u kojem je glumac potpisan kao Aaron Taylor bio je 2012. 'Ana Karenjina', u kojem je glumio grofa Alekseja Kiriloviča Vronskog, ljubavnika nesretne Ane koju je utjelovila Keira Knightley.

Tijekom godina mogli smo ga gledati u raznim filmovima, kao što su 'Godzilla', 'Osvetnici: Doba Ultrona', 'Noćne životinje', 'Tenet', s Bradom Pittom sjajno se slagao na setu filma 'Vlak metak', a većina filmova na kojima je radio u posljednje vrijeme ističe se popularnim imenima.

Hoće li postati novi Bond?

Glumca ćemo uskoro gledati u sljedećem Marvelovom filmu 'Kraven the Hunter' u ulozi zbog koje je svoje tijelo doveo do faze isklesanosti, poput kakvog grčkog božanstva, što može biti samo još jedan u nizu pluseva za agenta 007.

'Htio sam tome pristupiti kao glumac, a nisam netko tko se samo napuhuje i ide u teretanu. Ne želim nužno da ovo bude moj brend, raditi jedan akcijski film za drugim. Trenirao sam do te mjere da sam imao 90 kilograma mišića', ispričao je.

Navodno je u lanjskom rujnu oduševio ekipu koja stoji iza novog nastavka o Bondu, a izvori su prenijeli da je ponuda već na stolu britanskog glumca koji bi mogao naslijediti Daniela Craiga te svojom mladošću i talentom dati neke nove boje poznatom detektivskom šarmeru.

  • +3
Aaron Taylor-Johnson Izvor: EPA / Autor: URS FLUEELER

Film je promijenio njegov život

'Morate shvatiti da sam ono što je većina ljudi radila u dvadesetima radio kada sam imao 13', rekao je glumac komentirajući odluku da se oženi u 23. godini.

Godine 2009. kao 18-godišnjak na setu filma 'Nowhere Boy' upoznao je redateljicu Sam Johnson, a ona je preokrenula njegov svijet te su se 2012. godine vjenčali i donijeli odluku da će svojem prezimenu dodati prezime partnera pa je on od 2012. poznat kao Aaron Taylor-Johnson.

'Znao sam da ću imati veliku obitelj. Znao sam da ću biti mladi otac. Znao sam da ću imati mnogo djece', rekao je glumac nedavno, objašnjavajući svoju odluku da s 19 postane otac. Sa Sam je dobio dvije kćeri, Wylde i Romy Hero, ali i postao očuh redateljičine djece iz njezina prethodnog braka s Jayem Joplingom.

O svojoj supruzi ne govori često, no opisao ju je kao 'veliku redateljicu i prekrasnu pripovjedačicu'.

I za nju samu 2009. bila je velika prekretnica jer je tada imala svoj veliki redateljski debi s filmom 'Nowhere Boy', a karijera joj otada broji neke dobro poznate naslove, među kojima se nalaze filmovi 'Pedeset nijansi sive', a uskoro ćemo gledati i njezinu ekranizaciju lika i djela Amy Winehouse.

U BERLINU

U suknji otkrio tetovaže: Brad Pitt bio je zvijezda premijere zbog nesvakidašnje modne kombinacije

Pogledaj galeriju