pukla ljubav

Tea Blažević više nije s Tihomirom Ladišićem: 'Trenutačno sam slobodna i skroz posvećena kćeri'

09.11.2020 u 08:35

Bionic
Reading

Atraktivna voditeljica vremenske prognoze s N1 televizije nikad nije previše otkrivala detalje iz svog ljubavnog dijela života, a sad je obznanila kako je njezina četverogodišnja veza s urednikom i voditeljem Tihomirom Ladišićem došla kraju

'Uvijek sam nastojala držati svoj život privatnim, ali ne i tajnim, stoga ću reći da trenutačno nisam u vezi. Više od toga ne bih komentirala. Trenutačno sam posvećena svome djetetu, jedanaestogodišnjoj Lauri koju odgajam sama. Teško je biti samohrani roditelj, ponekad doista zatrebam pomoć', izjavila je Tea Blažević za Večernji list.

Na svu sreću, kaže, u Zagrebu ima sestru Maju, a i njezina kćer sad već ima jedanaest godina, poprilično je samostalna, ali i u osjetljivim godinama, u kojima je nužno da je usmjeri na pravi put. 'Stoga mi ponekad teško padne što moram provesti na poslu deset sati, od ranog jutra, dok je ona sama. Kad smo zajedno, nastojim je usmjeravati kako bi dobila ideju kako se nositi s raznoraznim situacijama dok ja nisam uz nju. Uvijek ću joj pomoći, naravno, ali mora znati sama razmišljati svojom glavom. Ljeti je lakše jer završi škola pa Lauru pošaljem svojim roditeljima i sestri u Split', kaže voditeljica vremenske prognoze.

Tea Blažević i Tihomir Ladišić prvi put su zajedno viđeni u javnosti u ožujku 2018. iako su prije toga bili dvije godine zajedno. Bilo je to na hrvatskoj premijeri filma 'Preko svih granica', kojim je otvoren međunarodni festival dokumentaraca ZagrebDox. Nakon objave da su u romantičnoj vezi nije ih se moglo vidjeli zajedno u javnosti. Zadnji put su skupa viđeni u lipnju kako ispijaju kavu u samom centaru metropole.

Meteorologinja slobodno vrijeme provodi u treniranju veslanja na dasci, sportu kojim se bavi već nekoliko godina. 'Predivan je to vodeni sport kojim oblikujete tijelo, stječete kondiciju i otkrivate brojna skrivena mjesta do kojih bi teško bilo doći bez daske. Zahvaljujući veslanju otkrila sam brojne slovenske i hrvatske destinacije na jezerima i moru! Ali moram reći da mi je sport važan prije svega zbog zdravlja. Važno mi je ostati zdravom u vrijeme pandemije kako bih mogla biti najbolja majka svojoj Lauri', poručila je.