TALENTIRANA I SPOSOBNA

Trud se isplatio: Margot Robbie službeno je postala najzaposlenija glumica u Hollywoodu

04.06.2020 u 15:02

Bionic
Reading

S ukupno 19 filmskih angažmana u svega pet godina, Australka Margot Robbie službeno je ponijela titulu najzaposlenije glumice u Hollywoodu. Ova mlada ljepotica time je iza sebe ostavila brojne iskusnije kolegice, poput Nicole Kidman i Natalie Portman

U svijet Hollywooda probila se ulogom zgodne Naomi u filmu ‘Vuk s Wall Streeta’ uz neponovljivog Leonarda Di Caprija. No, ova atraktivna Australka glumom se bavila i mnogo prija toga. Profesionalno je u svijet glume ušetala kad je glumila u dva filma I.C.U. i Vigilante, oba dva je režirao Aaron Aash. Tada još nije imala agenta, ali je zadivila redatelja pa je dobila ulogu.

Njezin proboj u Hollywoodu bio je ekspresan i impresivan. U svega pet posljednjih godina snimila je nevjerojatnih 19 filmskih projekata u kojima je do izražaja došao njezin talent i profesionalnost.

Time je službeno osigurala titulu najzaposlenije glumice u Hollywoodu. Prema analizi PartyCasina, 29-godišnjakinja je odglumila u čak 15 projekata, dok su joj dvije uloge pripale kao kraće sporedne, a na jednom je filmu radila radila i kao producentica. Tu je i uloga u jednom kratkometražnom filmu.

  • +7
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: WCP,4crns / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kada se sve to zbroji, Robbie je žena s najviše ponuđenih uloga u Hollywoodu u proteklih pet godina. Time je iza sebe ostavila mnogo iskusnije i starije kolegice, poput sunarodnjakinje Nicole Kidman i Amerikanke Natalie Portman koje su zauzele drugo odnosno treće mjesto na ovoj listi.

Neke od njezinih značajnijih posljednjih uloga su one u filmovima ‘Bilo jednom u Hollywoodu’, ‘Bombshell’, ‘Marija Kraljica Škotske’ i ‘Ja, Tonya’.

Iako je na prvom mjestu ženske zvjezdane postave u Hollywoodu, Robbie još uvijek nije dostigla pet muških kolega koji značajno vode sa svojim odrađenim angažmanima. To su Nicholas Cage, Samuel L. Jackson, Brad Pitt i Will Farrell.