PRVA ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA

U sigurnim rukama: Andrea Šušnjara po prvi put pokazala sedam godina mlađeg dečka

17.06.2019 u 22:47

Bionic
Reading

Privatni život Andree Šušnjare proteklih dana ne prestaje buditi zanimanje javnosti. Pjevačica Magazina nedavno je snimljena u šetnji Vodicama u društvu dečka kojeg skriva kao zmija noge, a nakon što je otkriveno da je u sretnoj vezi već godinu dana, pjevačica je svog odabranika konačno odlučila predstaviti i obožavateljima

Splićanka Andrea Šušnjara pohvalila se svojim tajanstvenim odabranikom, objavivši prvu zajedničku fotografiju s dečkom na Instagramu. 32-godišnja pjevačica dugo je krila da je u sretnoj vezi, no nakon što je Story objavio fotografije para u šetnji Vodicama, pjevačica je odlučila otkriti o kome je riječ.

Osvojio ju je sedam godina mlađi muškarac, o kojem je progovorila u magazinu Story.

'Zajedno smo već godinu dana. Zove se Marko i mlađi je od mene sedam godina', rekla je kratko i jasno lijepa Splićanka, ne želeći dalje otkrivati identitet njezina odabranika.

Sada kada je javnost saznala za tajanstvenog Marka, pjevačica je odlučila da više nema smisla skrivati se te je na svom Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojim sedam godina mlađim dečkom.

View this post on Instagram

#lozinkazasrecu ❤

A post shared by Andrea Susnjara (@andreasusnjara_official) on

Fotografija je snimljena u restoranu Kadena u Splitu gdje su Andrea i njezin odabranik po svemu sudeći uživali u romantičnom ručku ili ranoj večeri u dvoje s pogledom na more.

Pjevačica je ispod fotografije uz srce kratko napisala hashtag #lozinkazasreću koji je ujedno i naziv Magazinove pjesme, a ovaj su potez podržali i brojni Andreini fanovi i prijatelji, uključujući radijske voditelje Dalibora Petka i Eciju Ivušić, televizijsku voditeljicu Hanu Tabaković i Giannu Apostolski.

'Konačno da ga vidimo', napisao je oduševljeno Dalibor Petko.

  • +4
Andrea Šušnjara Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Posljednji puta o ljubavi i tadašnjem partneru Andrea je pričala 2016. kada je okončala zadnju vezu. Šest godina bila je s Domagojem Beškerom, a nakon prekida potpuno se posvetila sebi i karijeri. U međuvremenu su je povezivali s domaćim novinarom Marijem Juričem, s kojim se pojavila kao pratnja na jednom dalmatinskom vjenčanju.