tajna njezine vitkosti

Victoria Beckham otkrila da joj je omiljeni obrok sol na prepečencu od cjelovitih žitarica: 'Za većinu restorana ja sam vjerojatno najgora noćna mora'

30.09.2021 u 11:38

Bionic
Reading

Ranije se više puta pisalo kako se supruga Davida Beckhama i modna dizajnerica godinama hrani prateći pravila posebne ishrane. Majka četvero djece i usprkos svim obavezama uspijeva se zdravo hraniti i redovno vježbati. Gostujući u podcastu priznala da je nekad bila 'najgora noćna mora' u restoranima

Priznanje Victorie Beckham u podcastu Ruth Rogers 'River Café's Table 4' kako joj je omiljeni obrok svih vremena sol na prepečencu od cjelovitih žitarica ostavilo je obožavatelje u nevjerici. Odmah su krenule prepiske na Twitteru.

Komentirajući njezinu 'dijetu' jedan od Twitteraša je komentirao: 'Kladim se da je vrijeme objeda zabavno u njezinoj kući, sredi se djevojko i počni živjeti na rubu jedući grah'. Tijekom podcasta, bivša Spice Girl opisala je kako preferira jesti prepečenac sa soli ili povrće na pari s balzamičnim octom.

'To je taj ugljikohidrat zbog kojeg se osjećate ugodno, a ja volim sol', rekla je Beckhamova. Victoria, dakle, u svojoj prehrani obavezno razdvaja namirnice bogate ugljikohidratima od onih bogatih proteinima.

'Za većinu restorana ja sam vjerojatno najgora mora. Obožavam povrće kuhano na pari. Volim da se namirnice kuhaju na vrlo jednostavan način. Ne volim ulja, maslace ili umake', otkrila je.

Govoreći o svojoj neobičnoj dijeti izjavila je da je čak i Gordon Ramsay, vrlo dobar prijatelj Backhamovih rekao da nikada nije vidio nekoga toliko discipliniranog u pogledu načina na koji se hrani.' 'Volim popiti piće uz večeru i mogu postati vrlo dobar gost na večeri', tvrdi Victoria.

Poznata po besprijekornoj liniji ranije je izjavila da joj je svakodnevna tjelovježba poput 'pranja zubi'. Rekla je: 'Svaki dan vježbam - vidim to kao pranje zubi, to je nešto što pod normalno radiš. Obično najprije trčim na pokretnoj traci, nakon čega slijedi vježbanje prema rutini kondicijske trenerice Tracy Anderson', kaže.

I trčanje je njena omiljena kardio aktivnost pa tako gotovo svaki dan trči od osam do 10 kilometara. Victoria obožava i jogu pa vježba po programu yogalosophy.

  • +4
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Wise Owl/MEGA / The Mega Agency / Profimedia