sofia poput griselde

[VIDEO] Pogledajte kako je Sofia Vergara bejzbolskom palicom zatukla negativca na snimanju nove serije

27.02.2022 u 14:32

Bionic
Reading

Hollywoodska glumica Sofia Vergara dala si je oduška u Los Angeresu na snimanju nove serije Griselda

Sofia Vergara već neko vrijeme snima epizode Netflixove nadolazećeg naslova Griselda, televizijskog serijala o 'kokainskoj kumi' Griseldi Blanco koja je Miamijem harala osamdesetih godina prošlog stoljeća. La Madrina, jedna od najzloglasnijih žena globalnog kriminalnog podzemlja, Griselda Blanco rođena je 1943. godine u Kolumbiji, a svoje prvo ubojstvo navodno je počinila kad je imala tek 11 godina.

Obožavatelji Sofije Vergare su uzbuđeni zbog novog projekta i njezine transformacije u seriji 'Griselda', (projekt koji je bio u razradi osam godina), koja će imati šest, 50-minutnih epizoda, a režira ih Kolumbijac Andrés Baiz.

  • +24
Sofia Vergara kao Griselda Izvor: MEGA/The Mega Agency/Profimedia / Autor: APEX

'Osobine odane majke te smrtonosna mješavina šarma i neslućenog divljaštva pomogla joj je da se stručno snalazi između obitelji i posla što ju je dovelo do toga da postane nadaleko poznata kao 'Kuma'', piše u opisu serije.

Četrdesetdevetogodišnja glumica utjelovljuje Griseldu Blanco, a u videu koji ćete pogledati u nastavku Vergara se bejzbolskom palicom obračunava s nepoznatim muškarcem.

Izvor: Profimedia / Autor: Backgir USA