pitt-jolie-clooney

Zbog njezine ljubomore puknulo je prijateljstvo dvojice glumaca

10.03.2017 u 06:46

Bionic
Reading

Iako su nekada bili jako bliski prijatelji, malo je poznato to da Brad Pitt i George Clooney posljednjih mjeseci gotovo nisu komunicirali. Razlog je nevjerojatan, a krije se u činjenici da je Angelina Jolie bila izrazito ljubomorna na Clooneyjevu suprugu Amal, stoga je branila svom suprugu da se druže

Nakon što se napokon, otkako je Angelina Jolie podnijela papire za razvod, pomirio s činjenicom da se njegova obitelj raspala Brad Pitt donio je veliku odluku - obnoviti svoj odnos s nekad bliskim prijateljem, glumcem Georgeom Clooneyjem.

Izvori bliski njima tvrde da su posljednjih mjeseci dvojica holivudskih glumaca jedva razgovarala, a razlog je nevjerojatan - Angelina Jolie bila je neviđeno ljubomorna na Clooneyjevu suprugu Amal.

'Angie jednostavno nije mogla biti u njezinu društvu, ne zato što je Amal bila bezobrazna ili gruba prema njoj, već je ova bila zavidna i jalna na 39-godišnjakinju. Amal je obrazovana, u životu je postigla velik uspjeh te je svi poštuju, dok Angelina zna da o njoj ljudi govore jedino kao o glumici i ničem drugom', otkrio je izvor novinarima.

Zanimljivo je da upravo Angelina nije dopustila svom suprugu da 2014. godine otiđe na vjenčanje svog prijatelja, održano u Veneciji, a on je u to doba snimao film u Europi i bio samo četiri sata putovanja udaljen od njih. Otkako je pokrenuta brakorazvodna parnica, 53-godišnji Pitt i njegov dvije godine stariji kolega George ponovno su se povezali i zbližili.

Šuška se isto tako da je Brad Pitt doslovce poludio zbog prošlomjesečnog intervjua koji je Angelina Jolie dala povodom svog novog filma, a u kojem je progovorila i o njihovom razvodu.

'On smatra da je cijeli intervju nastao samo kako bi se Angelina pokazala u boljem svjetlu i svima rekla da ona nije krivac za raspad njihova braka. Pitt je svojim prijateljima otkrio da je ona genijalna glumica te kako su dramatične pauze i suze u intervjuu samo dobra gluma.'