LAVINA KOMENTARA

Zuckerberg dobio drugu kćerkicu, ali svi govore samo o njezinom imenu

29.08.2017 u 14:21

Bionic
Reading

Utemeljitelj Facebooka Mark Zuckerberg u ponedjeljak je na svojem Facebook profilu objavio da je njegova supruga Priscilla Chan rodila drugu kćer kojoj su nadjenuli ime August, što je pokrenulo lavinu duhovitih, ali i malicioznih komentara

Uz emotivno pismo koje su roditelji uputili August, kako su napravili i po rođenju prve kćeri, Mark Zuckerberg je podijelio fotografiju sa suprugom, starijom kćeri Maximom i novorođenom kćeri August. Precizan datum rođenja nove bebe nije naveo. 

U pismu koje je objavio na svom profilu na Facebooku, Zuckerberg i supruga govore o čaroliji djetinjstva i važnosti igre, a slično su pismo objavili prije dvije godine kad su dobili prvo dijete, malenu Max.

U dirljivom pismu novorođenu August mole da ne odraste prebrzo.

'Ova svijet može biti ozbiljno mjesto i zato je važno da pronađeš vremena da izađeš u prirodu i igraš se. Nadam se da ćeš pretrčati puno krugova po našem dnevnom boravku i vrtu, a onda se nadammo da ćeš čvrsto spavati', stoji u pismu Zuckerbergovih. Ovoga se puta nisu previše bavili ozbiljnim temama kao u pismu namijenjenom starijoj kćerkici Max, u kojem su dotaknuli problema  s kojima se susreću mlađe generacije i promjena koje donosi napredak novih tehnologija.

Mlađoj su kćerkici poručili da se ne treba brinuti zbog budućnosti jer ima roditelje na koje se može osloniti: 'Bit ćeš zaposlena kad budeš starija, pa se nadam da ćeš  sada pronaći vremena da pomirišeš cvijeće i da sve lišće spremiš u kanticu'.

Uz brojne čestitke pod Zuckerbergovom se objavom mogu pročitati i komentari poput 'Kako ćemo je nazvati? Hm, koji je mjesec? Kolovoz! Eto imena' ili 'Je li joj srednje ime ponedjeljak?', 'Zamislite da se rodila u listopadu'.

  • +4
Mark Zuckerberg Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No ima i onih Zuckerbergovih fanova koji su stali u obranu imena djevojčice uz objašnjenje da joj je ime biblijsko te da znači 'poštovana, uvažena, posvećena'.

Zuckerberg je nedavno najavio kako po rođenju drugog djeteta planira uzeti dvomjesečni roditeljski dopust za očeve. Isto je napravio i nakon Maximina rođenja.