PROBLEM SAMOKONTROLE

Poljubio Rakitića i pokajao se: To se ne smije ponoviti!

27.05.2015 u 15:08

Bionic
Reading

Nogometaši Seville jure protiv Dnjipra svoj četvrti naslov pobjednika Europske lige, a Daniel Carrico obećaje navijače da mu se neće ponoviti strastvena proslava kakva je viđena prošle godine u režiji njega i Ivana Rakitića...

Andaluzijski klub i dalje je u vrhu španjolskog nogometa, unatoč odlasku Ivana Rakitića. Bivši kapetan sada je standarni prvotimac Barcelone s kojom će u finalu Lige prvaka za deset dana u Berlinu protiv Juventusa pokušati ujediniti titulu pobjednika dva elitna europska nogometna natjecanja u samo godinu dana, nešto što se rijetko tko može pohvaliti.

Sevilla također napada novu europsku titulu. Ponovo je u finalu Europske lige i protiv Dnjipra će u Varšavi ove srijede juriti svoj četvrti naslov u ovom natjecanju, što je dokaz sjajnog rada u klubu. Prošle godine u Torinu svladana je Benfica, a prizor koji je obilježio andaluzijsko slavlje bio je i spontani poljubac Ivana Rakitića i Daniela Carrica. Dečki su se malo zanijeli i umjesto u obraz, poljubili su se u usta što je sljedećih dana postala medijska atrakcija.

Adrenalin i euforija znaju tako djelovati, no 26-godišnji defanzivac obećaje navijačima Seville da se nešto slično u Varšavi neće ponoviti.

'Pokušat ću se malo bolje kontrolirati ako ovaj put budemo slavili titulu. Bit ću malo suzdržaniji,' u šali je poručio Daniel Carrico koji naslov već vidi u svojim rukama, jer jasno je da će Dnjipro biti autsajder u ovoj utakmici.

Vidjet ćemo hoće li i Rakitić biti suzdržaniji ako Barca dobije Juve ili će si ponovo dati oduška. Trostruka kruna dala bi mu pravo i za puno bizarnije poteze...