ODLUKA U NEDJELJU

Glas naroda: Kovaču dati još samo jednu priliku!

04.09.2015 u 21:31

Bionic
Reading

Prema mišljenju čitatelja tportala, Niko Kovač mora izboriti pozitivan rezultat u nedjelju protiv Norveške inače zaslužuje otkaz na mjesto izbornika...

Hrvatska je ovog četvrtka odigrala iznimno slabu utakmicu protiv Azerbajdžana u kojoj nije stvorila mnogo prilika i zasluženo je ostala bez pobjede. Dva remija protiv Italije, neuspjeh u Azerbajdžanu te oduzeti bod zbog 'kukastog križa' zakomplicirali su skupinu u kojoj bi Norveška mogla preskočiti našu reprezentaciju pobjedom u izravnom dvoboju u nedjelju.

Izbornik Niko Kovač iznervirao je domaću javnost izjavom da je Hrvatska u Bakuu igrala odlično, što zaista misli samo on. Takvim stavom pao je u očima navijačima koji su počeli gubiti strpljenje, jer Hrvatska može puno više s igračima koje imamo, a eventualne dodatne kvalifikacije bile bi veliki neuspjeh čak i da kroz njih prođemo.

Prema anketi na tportalu, velika većina čitatelja smatra da bi u slučaju poraza u Norveškoj Niki Kovaču trebalo uručiti otkaz. Čak 75% ispitanika s tim se slaže, dok 25% misli da mu treba dati priliku da se izvuče u listopadu i studenom.

Nema sumnje, čak i u slučaju poraza od Norveške Hrvatska nije bez izgleda za izravan plasman na Euro u posljednja dva kola, daleko od toga, no većina bi voljela da se u slučaju neželjenog rezultata u nedjelju u taj pothvat krene s novim izbornikom...

Rezultati ankete - Treba li HNS smijeniti Niku Kovača ako Hrvatska izgubi u Norveškoj?

Da, odmah mu dajte otkaz 75,05%
Ne, treba ostati do kraja ciklusa 24,95%