VOZAČICA POD KRITIKAMA

Ogorčena Carmen odgovorila na optužbe: Nisam tako spora!

11.02.2016 u 14:50

Bionic
Reading

Carmen Jorda tvrdi da je nemoguće da netko bude brži od nje 12 sekundi po krugu na simulatoru, kako ispada da tvrdi Marco Sorensen...

Podsjetimo, razvojna vozačica Renaulta pod kritikama je kolega otkad je dobila posao prošle godine, jer nikad nije ostvarila nijedan značajan rezultat u nižim automobilističkim kategorijama.

Posljednji među kritičarima bio je ovaj tjedan mladi Danac Marco Sorensen koji je otišao iz Renaulta tvrdeći da je ekipa davala prednost Carmen iako je on bio 12 sekundi brži u F1 simulatoru.

Na reakciju atraktivne 29-godišnje vozačice nije se moralo dugo čekati.

'Ne znam ni tko je on, nije bio dio ekipe prošle sezone. Ja sam bila sekundu ili nešto manje sporija u simulatoru od Romaina Grosjeana. Ako je netko brži 11 sekundi od Romaina, onda bi vjerojatno već privukao pažnju svih ekipa koje postoje u Formuli 1,' prenosi dnevnik As izjavu Carmen Jorde koja nije uzela u obzir da je Sorensen možda mislio da je u većem broju krugova bio ukupno 12 sekundi sporiji.

'Brži od mene 12 sekundi? Smijem se tome već 12 sati,' dodala je Jorda i na Twitteru.

Carmen se zaista ima pravo braniti jer nije ona kriva što ju momčad iz Enstonea iskorištava u promotivne svrhe, a zapravo drži vrlo daleko od mjesta u utrkama Formule 1...