PROMJENE U INTERU?

Talijani uvjereni: Brozović osuđen na klupu!

11.02.2016 u 15:25

Bionic
Reading

Marcelo Brozović neće startati od prve minute za svoj Inter ove nedjelje protiv Fiorentine, tvrdi Gazzetta dello Sport, dok su Perišić i Kalinić puno bliže mjestu na terenu...

Mladi 23-godišnji veznjak zabio je tri impresivna pogotka za 'nerazzurre' u jesenskom dijelu sezone, nakon kojih je postao standardni prvotimac kod Roberta Mancinija. No, u 2016. godini Brozović više ne zabija, a nešto slabiji rezultati Intera trenera tjeraju na promjene.

Iako je bio asistent u razočaravajućem remiju 3:3 protiv Verone prošle nedjelje, Marcelo Brozović trebao bi se u nedjelju protiv Fiorentine naći na klupi. Tvrdi tako dnevnik Gazzetta dello Sport na temelju svojih izvora iz milanske svlačionice, no Mancini to još nije službeno potvrdio. Ivan Perišić bi se pak nakon pogotka s kojim je spasio bod Interu mogao vratiti u prvu momčad.

U još slabijoj formi od Brozovića u redovima protivnika je Nikola Kalinić koji također više ne zabija u novoj godini, no isti dnevnik vjeruje da ima prednost pred Zarateom i Babacarom, dok Milan Badelj zbog ozljede i dalje ne konkurira za sastav.

Mario Mandžukić zbog ozljede sigurno neće igrati u derbiju Juventusa i Napolija.